(NmED)QÆACÆQ PRI WIRÆ[ENNÆ ÆNDIWÆDUALXNIH TRUDOWIH SPORÆW W uKRAÇNÆ(B: (NREALÆÇ TA PERSPEKTIWI (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NwELI^KO(B, (Nl@DMILA `R)QÆÇWNA(B,s)E; (NgRINX(B, (NdMITRO wOLODIMIROWI^s; (NqRO[ENKO(B, (NoLEG mIKOLAJOWI^s; (NqRO[ENKO(B, (NoLEG mIKOLAJOWI^(B,s; (NnAC)QÆONALXNIJ @RIDI^NIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ qROSLAWA mUDROGOs)E ((NhARK)QÆW (B:s)E (NpRAWO(B,s, 2024)
(NcE WIDANNQ )QÃ ODNIM ÆZ PER[IH KOMPLEKSNIH DOSLÆDVENX OSOBLIWOSTEJ ZASTOSUWANNQ MEDÆACÆÇ QK ALXTERNATIWI WIRÆ[ENNQ ÆNDIWÆDUALXNIH TRUDOWIH SPORÆW U KONTEKSTÆ OSTANNÆH ZAKONODAW^IH ZMÆN(B. (Nu MONOGRAFÆÇ WIZNA^ENO OSOBLIWOSTÆ TA ZDÆJSNENO KLASIFÆKACÆ@ KONFLÆKTÆW (B((NSPORÆW(B) (NU TRUDOWIH WÆDNOSINAH(B; (NUSTANOWLENO PRAWOWU PRIRODU MEDÆACÆÇ QK ALXTERNATIWI WIRÆ[ENNQ ÆNDIWÆDUALXNIH TRUDOWIH SPORÆW(B, (NWIOKREMLENO ÇÇ WIDI J OSNOWNÆ ZASADI ZASTOSUWANNQ(B; (NWIOKREMLENO ÆSTORI^NÆ PEREDUMOWI WINIKNENNQ MEDÆACÆÇ(B, (NPROANALÆZOWANO ZARUBÆVNIJ TA WÆT^IZNQNIJ ASPEKTI(B; (NZ(B'(NQSOWANO SUTNÆSTX(B, (NKLASIFÆKACÆ@ TA DVERELA ALXTERNATIWNIH SPOSOBÆW WIRÆ[ENNQ SPORÆW(B; (NOHARAKTERIZOWANO MÆSCE MEDÆACÆÇ W SISTEMÆ ALXTERNATIWNIH SPOSOBÆW WIRÆ[ENNQ ÆNDIWÆDUALXNIH TRUDOWIH SPORÆW(B; (NPÆDDANO KOMPLEKSNOMU OPRAC@WANN@ PITANNQ ZARUBÆVNOGO DOSWÆDU ZASTOSUWANNQ MEDÆACÆÇ DLQ WREGUL@WANNQ ÆNDIWÆDUALXNIH TRUDOWIH SPORÆW(B; (NZ(B'(NQSOWANO PRAWOWÆ PEREDUMOWI ZAPROWADVENNQ MEDÆACÆÇ DLQ WREGUL@WANNQ ÆNDIWÆDUALXNIH TRUDOWIH SPORÆW W uKRAÇNÆ(B; (NWIZNA^ENO J OKRESLENO [LQHI ADAPTACÆÇ ÆNSTITUTU MEDÆACÆÇ DLQ WREGUL@WANNQ ÆNDIWÆDUALXNIH TRUDOWIH SPORÆW W uKRAÇNÆ(B; (NSFORMULXOWANO NAUKOWO OBÀRUNTOWANÆ WISNOWKI ]ODO WDOSKONALENNQ ^INNOGO ZAKONODAWSTWA W ASPEKTÆ ZASTOSUWANNQ MEDÆACÆÇ QK ALXTERNATIWI WIRÆ[ENNQ ÆNDIWÆDUALXNIH TRUDOWIH SPORÆW(B. (NdLQ NAUKOWCÆW(B, (NMEDÆATORÆW(B, (N@RISTÆW(B-(NPRAKTIKÆW(B, (NWIKLADA^ÆW(B, (NSTUDENTÆW(B, (NASPÆRANTÆW Æ AD(B'(N@NKTÆW ZAKLADÆW WI]OÇ OSWÆTI J USÆH(B, (NHTO CÆKAWITXSQ PITANNQMI ZAPROWADVENNQ ÆNSTITUTU MEDÆACÆÇ QK ALXTERNATIWI WIRÆ[ENNQ ÆNDIWÆDUALXNIH TRUDOWIH SPORÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NtRUDOWE PRAWOs -- (NuKRA)QÇNAs)E; (NtRUDOW)QÆ SPORIs)E -- (NwIR)QÆ[ENNQs)E; (NmED)QÆACÆQ (B((NPOSEREDNICTWO(B)s)E; (NtRUDOW)QÆ WÆDNOSINIs)E -- (NpRAWOWE REGUL@WANNQs