(NoSNOWI NAUKOWIH DOSL)QÆDVENX (B:s)E (NNAW^(B. (NPOS)QÆB(B. (NDLQ STUD(B. (NWI](B. (NNAW^(B. (NZAKLADÆW (B/s)E - (NcEHM)QÆSTROWA(B, (NgALINA sTEPANÆWNA(B,s)E; (Nm)QÆNÆSTERSTWO OSWÆTI Æ NAUKI uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NsLOWO(B,s, 2004)
(NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK DLQ STUDENTÆW ZÆ SPECÆALXNOSTEJ(B: (NMÆVNARODNÆ EKONOMÆ^NÆ WÆDNOSINI(B, (NTURIZM(B, (NGOTELXNE GOSPODARSTWO(B.(Nw NXOMU UZAGALXNENO WIMOGI DO NAUKOWO(B-(NDOSLÆDNOÇ ROBOTI STUDENTÆW U WI]OMU NAW^ALXNOMU ZAKLADÆ(B, (NPODA@TXSQ REKOMENDACÆÇ Z METODOLOGÆÇ NAPISANNQ TWOR^IH ROBÆT STUDENTÆW(B, (NKURSOWOÇ(B, (NDIPLOMNOÇ (B((NMAGÆSTERSXKOÇ(B) (NROBÆT(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NW KÆNCÆ ROZD(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NnAUKAs -- (NdOSL)QÆDVENNQs)E; (NNAUKOW)QÆ DOSLÆDVENNQs)E; )QÆ(NNFORMACÆJNE ZABEZPE^ENNQ NAUKOWIH DOSLÆDVENXs)E; (NOSNOWI METODOLOG)QÆÇs)E; (NKURSOWA ROBOTAs; (NMAG)QÆSTERSXKA ROBOTAs)E