(NoSNOWI KOMPOZIC)QÆÇ (B((NGEOMETRI^NÆ ASPEKTI HUDOVNXOGO FORMOTWORENNQ(B) :s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK DLQ STUDENTÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW (B/s)E - (NmIHAJLENKO(B, (NwSEWOLOD )QãWDOKIMOWI^(B,s)E; (NqKOWL)QÃW(B, (NmIKOLA æWANOWI^s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NkARAWELA(B,s, 2023)
(Nu PROPONOWANOMU NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU DLQ MAJBUTNÆH DIZAJNERÆW TA FAHÆWCÆW U GALUZÆ OBRAZOTWOR^OGO MISTECTWA ZROBLENO NAGOLOS NA ZOBRAVALXNOMU ABO GEOMETRI^NOMU ASPEKTÆ KOMPOZICÆÇ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NkOMPOZIC)QÆQ (B((NMISTECTWO(B)s)E; (NGEOMETR)QÆQs)E; (NHUDOVN)QÃ FORMOTWORENNQs)E; (NGRAF)QÆ^NIJ DIZAJNs)E; (NOBRAZOTWOR^E MISTECTWOs; (NPROFES)QÆJNE MISLENNQs)E