(Nm)QÆVNARODNE PUBLÆ^NE PRAWO (B:s)E (NP)QÆDRU^NIJ (B: (NU (B2 (NT(B. /s)E (Nt(B. 2,s (NoSNOWN)QÆ GALUZÆs)E - (NmICIK(B, (NwSEWOLOD wSEWOLODOWI^(B,s ((NhARK)QÆW (B:s)E (NpRAWO(B,s, 2020)
(Nu TOM)QÆ (B2 (NPÆDRU^NIKA Z POZICÆJ SU^ASNOÇ NAUKI MÆVNARODNOGO PRAWA hh(BI (NST(B. (NWIKLADENÆ AKTUALXNÆ PITANNQ STANOWLENNQ TA SU^ASNOGO STANU ROZWITKU Æ FUNKCÆONUWANNQ OSNOWNIH GALUZEJ MÆVNARODNOGO PRAWA(B. (NmATERÆAL PÆDGOTOWLENIJ Z METO@ WIW^ENNQ SISTEMI MÆVNARODNOGO PRAWA(B, (NPRAWOTWOR^OÇ Æ PRAWOZASTOSOWNOÇ DÆQLXNOSTÆ SUB(B'Ã(NKTÆW MÆVNARODNOGO PRAWA(B, (NWIROBLENNQ NAWI^OK ROZUMÆNNQ OSOBLIWOSTEJ MÆVNARODNO(B-(NPRAWOWIH QWI](B, (NROZKRITTQ OSNOWNIH NAPRQMÆW ROZWITKU MÆVNARODNOGO PRAWA(B. (NpÆDGOTOWLENO WÆDPOWÆDNO DO WIMOG OSWÆTNXOÇ PROGRAMI (S0(NmÆVNARODNE PRAWO(S1 (NZA SPECÆALXNÆST@ (B293 (S0(NmÆVNARODNE PRAWO(S1(B, (NGALUZX ZNANX (B29 (S0(NmÆVNARODNÆ WÆDNOSINI(S1(B, (NOSWÆTNXO(B-(NKWALÆFÆKACÆJNIJ RÆWENX (S0(NBAKALAWR(S1 (NTA PÆDGOTOWKI DO ãDINOGO FAHOWOGO WSTUPNOGO WIPROBUWANNQ Z PRAWA DLQ WSTUPU NA MAGÆSTERSXKÆ PROGRAMI ZA SPECÆALXNÆST@ (B081 (S0(NpRAWO(S1 (NTA (B293 (S0(NmÆVNARODNE PRAWO(S1(B. (NdLQ BAKALAWRÆW(B, (NMAGÆSTRANTÆW(B, (NASPÆRANTÆW TA WIKLADA^ÆW @RIDI^NIH ZAKLADÆW WI]OÇ OSWÆTI Æ @RIDI^NIH FAKULXTETÆW(B, (NA TAKOV OSÆB(B, (NQKÆ CÆKAWLQTXSQ PITANNQMI MÆVNARODNOGO PRAWA(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nm)QÆVNARODNE PUBLÆ^NE PRAWOs)E