(Nr)QÆWENX Æ TENDENCÆÇ PO[IRENNQ T@T@NOKURÆNNQ(B, (NWVIWANNQ ALKOGOL@ TA NARKOTI^NIH RE^OWIN SERED U^NÆWSXKOÇ MOLODÆ uKRAÇNI (B:s)E (NANAL)QÆTI^NIJ ZWÆTs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nu)Qæsd(B,s)E, 2008)
(NmONOGRAF)QÆQ MAÃ ZA METU OZNAJOMITI GROMADSXKÆSTX ÆZ PROEKTOM (BESPAD - ã(NWROPEJSXKE OPITUWANNQ U^NÆW ]ODO WVIWANNQ ALKOGOL@ TA ÆN[IH NARKOTI^NIH RE^OWIN (B(European School Survey Project on Alcohol and other Drugs) Æ (NJOGO REALÆZACÆÃ@ W uKRAÇNÆ(B. (NwONA MÆSTITX ÆNFORMACÆ@ PRO RÆWENX Æ STRUKTURU KURÆNNQ(B, (NWVIWANNQ ALKOGOL@TA NARKOTIKÆW SERED PÆDLÆTKÆW(B, (NDINAMÆKU OKREMIH POKAZNIKÆW ZA (B1995, 1999, 2003, 2007 (NROKI(B, (NANALÆZ GENDERNIH OSOBLIWOSTEJ(B, (NA TAKOV DANÆ ]ODO POÆNFORMOWANOSTÆ PÆDLÆTKÆW Z PITANX wæls)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆOLOGÆQs)E -- (NsOC)QÆOLOGÆ^NÆ DOSLÆDVENNQs)E; (NNARKOTI^N)QÆ RE^OWINIs)E; (NALKOGOLXs; (NT@T@NOPAL)QÆNNQs)E; (NP)QÆDLÆTKIs)E; )QÀ(NENDERNÆ OSOBLIWOSTÆs)E; (NGENDERs; gender