(NaDM)QÆNÆSTRATIWNE PRAWO uKRAÇNI (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK (B/s)E - (NkOLPAKOW(B, (Nw(B. (Nk(B.s; (NkUZXMENKO(B, (No(B. (Nw(B.s; (NnAZAR(B, (N`(B. (Ns(B.s; (NkUZXMENKO(B, (No(B. (Nw(B.,s; (N~ORNA(B, (No(B. (Nw(B.,s; (NkI)QÇWSXKIJ NACÆONALXNIJ EKONOMÆ^NIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ wADIMA gETXMANAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (N`R)QÆNKOM æNTER(B,s)E, 2025)
(Np)QÆDRU^NIK (S0(NaDMÆNÆSTRATIWNE PRAWO uKRAÇNI(S1 (NPÆDGOTOWLENIJ Z URAHUWANNQM ZDOBUTKÆW WÆT^IZNQNOÇ ADMÆNÆSTRATIWNO(B-(NPRAWOWOÇ NAUKI(B, (NNOWEL ZAKONODAWSTWA(B, (NSU^ASNOÇ ADMÆNÆSTRATIWNOÇ PRAKTIKI(B. (NwIDANNQ PRISWQ^ENE TEORETIKO(B-(NPRAWOWIM OSNOWAM PUBLÆ^NOGO ADMÆNÆSTRUWANNQ W MEVAH ^INNOÇ SISTEMI UKRAÇNSXKOGO PRAWA(B. (NwISWÆTLENO SKLADNIJ KOMPLEKS TEORETI^NIH POLOVENX ]ODO REGLAMENTACÆÇ WÆDNOSIN ADMÆNÆSTRATIWNIH ZOBOW(B'(NQZANX U WIKONAW^O(B-(NROZPORQD^ÆJ DÆQLXNOSTÆ PUBLÆ^NOÇ ADMÆNÆSTRACÆÇ(B. (NmATERÆAL STRUKTUROWANO ZA KREDITNO(B-(NMODULXNO@ SISTEMO@(B, (NQKA WÆDPOWÆDAÃ PLANAM Æ PROGRAMAM PÆDGOTOWKI @RISTÆW U GALUZÆ ZNANX (B08 (S0(NpRAWO(S1(B. (NzMÆST OHOPL@Ã DESQTX ROZDÆLÆW(B: (NOBÀRUNTUWANNQ ADMÆNÆSTRATIWNOGO PRAWA(B; (NSUB(B'Ã(NKTI ADMÆNÆSTRATIWNOGO PRAWA(B; Æ(NNSTRUMENTI PUBLÆ^NOGO ADMÆNÆSTRUWANNQ(B; (NMETODI PUBLÆ^NOGO ADMÆNÆSTRUWANNQ(B; (NADMÆNÆSTRATIWNA PROCEDURA(B, (NADMÆNÆSTRATIWNÆ POSLUGI(B; (NZAHIST PRAW PRIWATNOÇ OSOBI U SFERÆ PUBLÆ^NOGO ADMÆNÆSTRUWANNQ(B; (NSLUVBOWE PRAWO(B; (NZAPOBÆGANNQ KORUPCÆÇ NA PUBLÆ^NÆJ SLUVBÆ(B; (NADMÆNÆSTRATIWNE DELÆKTNE PRAWO(B; (NADMÆNÆSTRATIWNE SUDO^INSTWO W uKRAÇNÆ(B. (NrOZRAHOWANIJ NA [IROKU ^ITACXKU AUDITORÆ@(B: (NWIKLADA^ÆW(B, (NSTUDENTÆW(B, (NASPÆRANTÆW ZAKLADÆW WI]OÇ OSWÆTI(B, (NPRAKTI^NIH PRACÆWNIKÆW(B, (NA TAKOV USÆH(B, (NHTO CÆKAWITXSQ PITANNQMI ADMÆNÆSTRATIWNOGO PRAWA(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NaDM)QÆNÆSTRATIWNE PRAWOs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E