(NtANC@WALXN)QÆ KOMPOZICÆÇ TA ET@DI UKRAÇNSXKIH NARODNIH TANCÆW (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NzUBATOW(B, (Ns(B. (Nl(B.,s; (NkI)QÇWSXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET KULXTURI Æ MISTECTWs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nl)QÆRA(B-(Nk(B,s)E, 2022)
(NpROPONOWANIJ POS)QÆBNIK SKLADAÃTXSQ Z ^OTIRXOH ROZDÆLÆW(B. (NwÆN MÆSTITX TANC@WALXNÆ KOMPOZICÆÇ TA ET@DI nADDNÆPRQN]INI(B, (NkARPATSXKOGO KRA@(B, (NpOLÆSSQ TA wOLINÆ J pODÆLLQ(B.(Nu NXOMU PODANO OPIS RUHÆW TA KOMBÆNACÆJ Æ TANC@WALXNÆ ET@DI(B. (NdO KOVNOÇ KOMPOZICÆÇ TA ET@DA DODA@TXSQ SHEMI(B, (NA TAKOV NOTNIJ MATERÆAL(B.(NpOSÆBNIK ROZRAHOWANIJ NA STUDENTÆW WI]IH Æ SEREDNÆH SPECÆALXNIH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B. (NjOGO MOVUTX WIKORISTATI KERÆWNIKI TA U^ASNIKI AMATORSXKIH HOREOGRAFÆ^NIH KOLEKTIWÆW(B, (NA TAKOV USÆ(B, (NHTO HO^E POGLIBITI SWOÇ ZNANNQ Z UKRAÇNSXKOGO TANC@(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NtANC)QÆs)E -- (NuKRA)QÇNSXKÆ NARODNÆ TANCÆs)E; (NPOBUTOW)QÆ TANCÆs)E; (NTANC)QÆ nADDNÆPRQN]INIs)E; (NTANC)QÆ kARPATSXKOGO KRA@s)E; (NTANC)QÆ pOLÆSSQs)E; (NTANC)QÆ wOLINÆs)E; (NTANC)QÆ pODÆLLQs)E