(NmUZI^NE MISTECTWO uKRA)QÇNI (B((NPITANNQ ÆSTORÆÇ(B, (NPITANNQ PEDAGOGÆKI(B, (NPITANNQ WIKONAWSTWA(B, (NMUZI^NE MISTECTWO W TWOR^IH PERSONALÆQH(B) :s)E (NKOLEKTIWNA MONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NkI)QÇWSXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET KULXTURI Æ MISTECTWs)E (NkAFEDRA MUZI^NOGO MISTECTWAs ((NkI)QÇW (B:s)E (Nl)QÆRA(B-(Nk(B,s)E, 2020)
(NkOLEKTIWNA MONOGRAF)QÆQ ORÆÃNTOWANA NA RÆZNOBÆ^NÆ PROBLEMI UKRAÇNSXKOGO MUZI^NOGO PROSTORU(B. (Nw MONOGRAFÆ@ WWÆJ[LI STATTÆ WIKLADA^ÆW TA KONCERTMEJSTERÆW FAKULXTETU MUZI^NOGO MISTECTWA kIÇWSXKOGO NACÆONALXNOGO UNÆWERSITETU KULXTURI Æ MISTECTW(B. (Nw KOLÆ UWAGI DOSLÆDNIKÆW AKTUALXNÆ PITANNQ MUZI^NOGO SXOGODENNQ(B, (N]O WSEBÆ^NO WIW^A@TXSQ NAUKOWO(B-(NPEDAGOGÆ^NIM SKLADOM WI[U(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmAJBORODA g(B. )Qæ.s)E; (NbETHOWEN l(B.s; (NsILXWESTROW w(B.s; (NbEREZOWSXKIJ m(B. (Ns(B.s; (NmUZI^NE MISTECTWOs -- (NuKRA)QÇNAs)E; (NUKRA)QÇNSXKA DUHOWNA MUZIKAs)E; (NDUHOWIJ ORKESTRs; (N[K)QÆLXNA HOROWA OSWÆTAs)E; (NELEKTRONNA MUZIKAs; (NOPERNE MISTECTWOs; (NEMOC)QÆJNE WIKONAWSTWOs)E