(NzAGALXNA PSIHOLOG)QÆQ(B. (NpRAKTI^NÆ ZANQTTQ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK(B.s)E (N~ASTINA )Qæ (B/s)E - (NmA]AK(B, (NsW)QÆTLANA(B,s)E; (NnAC)QÆONALXNIJ UNÆWERSITET (B"(NlXWÆWSXKA POLÆTEHNÆKA(B"s)E ((NlXW)QÆW (B:s)E (NwIDAWNICTWO lXW)QÆWSXKOÇ POLÆTEHNÆKI(B,s)E, 2024)
(NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK UKLADENO WÆDPOWÆDNO DO PROGRAMI NAW^ALXNOÇ DISCIPLÆNI (B"(NzAGALXNA PSIHOLOGÆQ(B: (NPRAKTI^NÆ ZAWDANNQ(B. (N~ASTINA æ(B". (Nu NXOMU ROZKRITO TEORETI^NÆ PITANNQ DO KOVNOÇ TEMI NAW^ALXNOÇ DISCIPLÆNI(B, (NPODANO ZAWDANNQ PRAKTIKUMU ÆZ ELEMENTAMI DOSLÆDVENNQ(B, (NPSIHOLOGÆ^NÆ ZADA^Æ TA SITUACÆÇ(B, (NTWOR^Æ ZAWDANNQ(B, (NZAPITANNQ DLQ OBGOWORENNQ(B. (NzMÆST Æ STRUKTURA ZAWDANX NAW^ALXNOGO POSÆBNIKA DADUTX ZMOGU STUDENTAM DENNOÇ TA ZAO^NOÇ FORM NAW^ANNQ ZASWOÇTI KATEGORÆÇ Æ FENOMENI PSIHOLOGÆ^NOÇ NAUKI(B, (NDEMONSTRUWATI QKÆSNÆ REZULXTATI U FORMUWANNÆ PSIHOLOGÆ^NOÇ KOMPETENTNOSTÆ TA U MAJBUTNÆJ PROFESÆJNÆJ DÆQLXNOSTÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E; (NPSIHOLOG)QÆ^NÆ DOSLÆDVENNQs)E; (NMETODI PSIHOLOG)QÆÇs)E; )QÆ(NNDIWÆDUALXNA SWÆDOMÆSTXs)E; (NZD)QÆBNOSTÆs)E; (NMOTIWAC)QÆQs)E