(NsU^ASNIJ TANECX(B. (NoSNOWI TEOR)QÆÇ Æ PRAKTIKI (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (Nb)QÆGUS(B, (No(B. (No(B.s)E; (NmAN[IL)QÆN(B, (No(B. (No(B.s)E; (NkONDRAT@K(B, (Nd(B. (No(B.s; (NmOWA(B, (Nl(B. (Nw(B.s; (NkI)QÇWSXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET KULXTURI Æ MISTECTWs)E (NkAFEDRA SU^ASNO)QÇ HOREOGRAFÆÇs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nl)QÆRA(B-(Nk(B,s)E, 2022)
(Nu NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU ROZGLQDAÃTXSQ [IROKE KOLO PITANX ]ODO ÆSTORÆÇ Æ TEORÆÇ SU^ASNOGO TANC@(B, (NWISWÆTL@@TXSQ WIKONAWSXKE TA BALETMEJSTERSXKE MISTECTWO(B, (NHUDOVNXO(B-(NESTETI^NÆ PRÆORITETI ZAHÆDNOÃWROPEJSXKIH TANC@WALXNIH [KÆL(B, (NA TAKOV PITANNQ METODIKI PROFESÆJNOÇ PÆDGOTOWKI FAHÆWCQ(B. (NnAW^ALXNIJ POSÆBNIK STANE U NAGODÆ STUDENTAM WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW KULXTURI Æ MISTECTW(B, (NWIKLADA^AM(B, (NFAHÆWCQM(B-(NPRAKTIKAM U GALUZÆ HOREOGRAFÆ^NOGO MISTECTWA(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NtANC@WALXNE MISTECTWOs -- (NsU^ASNIJ TANECXs; (NTANECX MODERNs; (NDVAZ(B-(NTANECXs; (NKONTAKTNA )QÆMPROWÆZACÆQs)E; (NSU^ASNIJ POPULQRNIJ TANECXs; (NMOLOD)QÆVNÆ TANCÆs)E; (NSOC)QÆALXNÆ TANCÆs)E; (NMODERN(B-(NDVAZ TANECXs