(NpROF)QÆLAKTIKA TA WIRÆ[ENNQ KONFLÆKTÆW U SÆM(B'(NQH WÆJSXKOWOSLUVBOWCÆW (B:s)E (NMETODI^NIJ POS)QÆBNIKs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NcENTR U^BOWO)QÇ LÆTERATURI(B,s)E, 2023)
(NmATER)QÆALI POSÆBNIKA SPRIQTIMUTX ROZUMÆNN@ PROBLEM ]ODO PROFÆLAKTIKI TA WIRÆ[ENNQ KONFLÆKTÆW U SÆM(B'(NQH WÆJSXKOWOSLUVBOWCÆW PÆSLQ ÇH POWERNENNQ Z RAJONU WEDENNQ BOJOWIH DÆJ(B. (NpREDSTAWLENÆ U POSÆBNIKU REKOMENDACÆÇ Æ PORADI DOPOMOVUTX WÆJSXKOWOSLUVBOWCQM TA ^LENAM ÇH SÆMEJ POWERNUTISQ DO NORMALXNOGO SÆMEJNOGO VITTQ(B, (NBUDUTX SPRIQTI POPEREDVENN@ ^I BEZBOLÆSNOMU WIRÆ[ENN@ SÆMEJNIH KONFLÆKTÆW(B. (NpOSÆBNIK PRIZNA^ENIJ DLQ WÆJSXKOWOSLUVBOWCÆW TA ^LENÆW ÇHNÆH SÆMEJ(B, (NKURSANTÆW(B, (NOFÆCERÆW(B, (NNAUKOWO(B-(NPEDAGOGÆ^NIH PRACÆWNIKÆW WI]IH WÆJSXKOWIH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNIJ KONFLÆKTs)E -- (NwIR)QÆ[ENNQ KONFLÆKTÆWs)E; (Nw)QÆJSXKOWA SPRAWAs)E -- (Ns)QÆM(B'Ç (NWÆJSXKOWOSLUVBOWCÆWs)E; (NKONFL)QÆKTs)E; (NROZW(B'(NQZANNQ KONFL)QÆKTUs)E; (NKONFL)QÆKTNÆSTXs)E; (NS)QÆMEJNÆ KONFLÆKTIs)E