(NdIFERENC)QÆALXNA PSIHOLOGÆQ (B:s)E (NMODULXNIJ KURS (B/s - (NmAZQR(B, (NoLEG(B,s; (NvITOMIRSXKIJ DERVAWNIJ UN)QÆWERSITET ÆMENÆ æWANA fRANKAs)E (NkAFEDRA PRAKTI^NO)QÇ PSIHOLOGÆÇ TA PSIHOTERAPÆÇs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NkONDOR(B,s, 2025)
(Nu POS)QÆBNIKU ROZGLQNUTO OSNOWNÆ TEORETIKOMETODOLOGÆ^NÆ POLOVENNQ DIFERENCÆALXNOÇ PSIHOLOGÆÇ(B. (NpREDSTAWLENO ÆSTORIKO(B-(NPSIHOLOGÆ^NIJ DISKURS TA WISWÆTLENO SU^ASNÆ POGLQDI NA PROBLEMU ÆNDIWÆDUALXNIH(B, (NTIPOLOGÆ^NIH TA GRUPOWIH PSIHOLOGÆ^NIH WÆDMÆNNOSTEJ(B. (NpOSÆBNIK MÆSTITX TEORETI^NÆ UZAGALXNENNQ(B, (NTABLICÆ TA RISUNKI(B, (NQKÆ DA@TX MOVLIWÆSTX WSEBÆ^NO WIW^ITI PROBLEMU PSIHOLOGÆ^NIH WÆDMÆNNOSTEJ L@DEJ(B; (NMETODI DIFERENCÆALXNO(B-(NPSIHOLOGÆ^NOGO DOSLÆDVENNQ(B; (NTESTOWÆ ZAWDANNQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NdIFERENC)QÆJNA PSIHOLOGÆQs)E; )QÆ(NNDIWÆDUALXNÆSTXs)E; (NW)QÆDMÆNNOSTÆ ÆNDIWÆDAs)E; (NTEMPERAMENTs; (ND)QÆAGNOSTIKAs)E; (NPSIHOLOG)QÆ^NÆ DOSLÆDVENNQs)E