(NkOMUN)QÆKACÆJNÆ TEHNOLOGÆÇ (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK (B/s)E - (NhOLOD(B, (No(B. (Nm(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NcENTR U^BOWO)QÇ LÆTERATURI(B,s)E, 2024)
(Nu P)QÆDRU^NIKU PODANO OSNOWI KOMUNÆKACÆJNIH TEHNOLOGÆJ(B, Ç(NHN@ KLASIFÆKACÆ@(B, (NMETODOLOGÆ@ TA METODIKU WPROWADVENNQ(B. (NdETALXNO ROZGLQDA@TXSQ OSNOWNÆ PONQTTQ KOMUNÆKACÆJNIH TEHNOLOGÆJ(B, Æ(NSTORÆQ ÇH WINIKNENNQ TA FORMUWANNQ PROWÆDNIH KONCEPCÆJ(B. (NpROPONUÃTXSQ ANALÆZ METODOLOGÆ^NIH PROBLEM KOMUNÆKACÆJNIH TEHNOLOGÆJ(B, (NSERED QKIH (B- (NWIZNA^ENNQ FUNKCÆJ TA FUNKCÆJ TEHNOLOGÆJ MANÆPUL@WANNQ SUSPÆLXSTWOM(B. (NpÆDLQGA@TX ANALÆZU MUTACÆÇ TA ÆNMUTACÆÇ SUSPÆLXSTWA QK KONCEPCÆÇ KOMUNÆKACÆJNIH TEHNOLOGÆJ Æ MASOWOGO HARAKTERU ÆNMUTACÆÇ SUSPÆLXSTWA(B. (NrOZGLQDAÃTXSQ KLASIFÆKACÆQ PRIKLADNIH SOCÆALXNO(B-(NKOMUNÆKACÆJNIH TEHNOLOGÆJ(B. (NpÆDRU^NIK PRIZNA^ENO STUDENTAM(B, (NQKÆ NAW^A@TXSQ ZA SPECÆALXNOSTQMI (S0(NVURNALÆSTIKA(S1(B, (S0(NMÆVNARODNA ÆNFORMACÆQ(S1(B, (S0(NSOCÆOLOGÆQ(S1(B, (S0(NPOLÆTOLOGÆQ(S1(B, (S0(NZW(B'(NQZKI Z GROMADSXKÆST@(S1(B, (S0(NREKLAMNA SPRAWA(S1(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNÆ KOMUNÆKACÆÇs)E -- (NkOMUN)QÆKACÆJNÆ TEHNOLOGÆÇs)E; (NTEHNOLOG)QÆÇ MUTACÆJs)E; (NTEHNOLOG)QÆÇ ÆNMUTACÆÇs)E; (NSOC)QÆALXNO(B-(NKOMUNÆKACÆJNÆ TEHNOLOGÆÇs)E; (NMAN)QÆPULQCÆQ SUSPÆLXSTWOMs)E