(NsTOR)QÆTELÆNG(B, (NQKIJ NE ZALI[AÃ BAJDUVIM(B. (NqK ÆSTORÆÇ MOVUTX ZAHOPL@WATI KLÆÃNTÆW(B, (NWPLIWATI NA AUDITORÆ@ Æ ZMÆN@WATI WA[ BÆZNES (B:s)E (NPEREKLAD Z ANGL)QÆJSXKOÇ (B/s)E - (NhOLL(B, (Nk)QÆNDRA(B,s)E; (NoL)QÆJNIK(B, (No(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E Yakaboo Publishing, 2024)
(NwI WVE BEZL)QÆ^ RAZÆW ^ULI(B, (N]O STORÆTELÆNG (B- (NNAJPOTUVNÆ[IJ TA NAJSWÆVÆ[IJ ÆNSTRUMENT PROSUWANNQ(B, (NZDATNIJ NA WSE(B, (NWÆD POLÆP[ENNQ KOMUNÆKACÆÇ DO MOTIWACÆÇ PRODAVNIKÆW Æ ZAWO@WANNQ PRIHILXNOSTÆ KLÆÃNTÆW W UMOWAH WISOKOÇ KONKURENCÆÇ aLE DE BRATI ÆSTORÆÇ TA QK ÇH ROZPOWÆDATI(B? (Nu CÆJ KNIVCÆ kÆNDRA hOLL(B, (NPROFESÆJNA STORÆTELERKA(B, (NDAÃ KL@^ DO ^OTIRXOH OSNOWNIH TIPÆW ÆSTORÆJ(B, (NZA DOPOMOGO@ QKIH WI ZMOVETE PRIWERNUTI UWAGU DO SEBE(B, (NWIRÆZNITISX Æ NADIHNUTI(B. (NmAJSTERNÆSTX OPOWÆDA^A (B- (NDÆLOWA NAWI^KA(B, (NQKU MOVE ROZWINUTI KOVEN(B. (NsPIRA@^ISX NA TEMATI^NÆ DOSLÆDVENNQ(B, (NREALXNÆ BÆZNES(B-(NKEJSI TA WIPADKI Z WLASNOÇ PRAKTIKI(B, (NkÆNDRA NAW^AÃ STORÆTELÆNGU QK BÆZNES(B-(NPRIJOMU(B, (N]O WIRÆZNQÃ NAJUSPÆ[NÆ[IH(B. (NdOWÆDAJTESX PRO PRAKTI^NÆ KROKI DLQ PO[UKU Æ PRAWILXNOÇ PODA^Æ SWOÇH ÆSTORÆJ PERED TIM(B, (NQK ÇH PO^UÃ SWÆT(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA KOMUNÆKACÆQs)E; (NpABL)QÆK RILEJ[NZs)E