(NtEOR)QÆQ Æ PRAKTIKA KOMPOZICÆÇ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (Np)QÆ^KUR(B, (Nm(B. (No(B.,s)E; (NuMANSXKIJ DERVAWNIJ PEDAGOG)QÆ^NIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ pAWLA tI^INIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nl)QÆRA(B-(Nk(B,s)E, 2024)
(Nu NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU ROZKRITO ÀENEZU STANOWLENNQ KATEGORÆÇ KOMPOZICÆÇ W OBRAZOTWOR^OMU MISTECTWÆ(B. (NoHARAKTERIZOWANO RÆZNOWIDI KOMPOZICÆÇ(B, (NUTO^NENO KLASIFÆKACÆ@ ZAKONOMÆRNIH(B, (NWIBÆRKOWIH(B, (NSPECIFÆ^NIH Æ CIFROWIH ZASOBÆW ÇÇ STWORENNQ(B. (NrOZROBLENO KOMPLEKS ZAWDANX TA ORIGÆNALXNU METODIKU ]ODO UGRUPUWANNQ(B, (NURÆWNOWAVENNQ(B, (NRITMÆ^NOÇ ORGANÆZACÆÇ ELEMENTÆW KOMPOZICÆÇ ASOCÆATIWNO(B-(NABSTRAKTNOGO ZMÆSTU(B. (NpREDSTAWLENO NAW^ALXNIJ MATERÆAL ÆZ HUDOVNXOÇ POSTANOWKI(B, (NKOMPOZICÆÇ(B, Æ(NMÆTACÆÇ TA STILÆZACÆÇ TEMATI^NOGO NAT@RMORTU CIFROWIMI ZASOBAMI(B. (NwIDANNQ ÆL@STROWANE REPRODUKCÆQMI TWORÆW WÆDOMIH HUDOVNIKÆW Æ SU^ASNIH MITCÆW(B. (NnIM MOVUTX POSLUGUWATISQ HUDOVNIKI(B-(NPEDAGOGI(B, (NU^NÆ Æ STUDENTI ZAKLADÆW NEPERERWNOÇ MISTECXKOÇ OSWÆTI U PROCESÆ OBRAZOTWOR^OÇ PÆDGOTOWKI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NkOMPOZIC)QÆQs)E -- (NtEOR)QÆQ Æ PRAKTIKAs)E -- (NoBRAZOTWOR^E MISTECTWOs; (NOSNOWI KOMPOZIC)QÆÇs)E; (NELEMENTI KOMPOZIC)QÆÇs)E; (NZASOBI STWORENNQ KOMPOZIC)QÆÇs)E