(NpROF)QÆLAKTIKA DEWÆANTNOÇ POWEDÆNKI DÆTEJ Æ MOLODÆ(B: (NPSIHOLOGO(B-(NPEDAGOGÆ^NÆ TA SOCÆALXNO(B-(NPRAWOWÆ ASPEKTI (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NpIHT)QÆNA(B, (Nn(B. (Np(B.,s)E; (NpIHT)QÆN(B, (Nm(B. (Np(B.s)E; (NfEDOR^ENKO(B, (Nt(B. )Qã.s)E; (NoRVEHOWSXKA(B, (Nw(B. (Nm(B.,s; (Nn)QÆVINSXKIJ DERVAWNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ mIKOLI gOGOLQs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nknt(B,s, 2025)
(Nu NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU PREDSTAWLENÆ TEORETI^NÆ TA METODI^NÆ ASPEKTI KOMPLEKSNOÇ PROFÆLAKTIKI DEWÆANTNOÇ POWEDÆNKI DÆTEJ TA MOLODÆ(B. (NpROANALÆZOWANÆ NAJBÆLX[ PO[IRENÆ W U^NÆWSXKOMU TA MOLODÆVNOMU SEREDOWI]Æ FORMI WÆDHILENX U POWEDÆNCÆ(B. (NoHARAKTERIZOWANÆ OSOBLIWOSTÆ PERWINNOÇ(B, (NWTORINNOÇ Æ TRETINNOÇ PROFÆLAKTIKI PSIHOLOGO(B-(NPEDAGOGÆ^NIMI TA SOCÆALXNO(B-(NPRAWOWIMI ZASOBAMI(B. (NdOCÆLXNIJ DLQ WIKORISTANNQ PEDAGOGAMI ZAGALXNOOSWÆTNÆH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B, (NSTUDENTAMI PEDAGOGÆ^NIH SPECÆALXNOSTEJ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQ POWEDÆNKIs)E -- (Nw)QÆDHILENNQ W POWEDÆNCÆs)E; (NpOWED)QÆNKA Z WÆDHILDENNQMIs)E -- (NsOC)QÆALXNA PATOLOGÆQs)E -- (NmOLODXs; (NADIKTIWNA POWED)QÆNKAs)E; (NPROF)QÆLAKTIKA DEWÆANTNOÇ POWEDÆNKIs)E; (NNASILXSTWOs; (NSU)QÇCIDALXNA POWEDÆNKAs)E; (NZLO^INNA POWED)QÆNKAs)E