(NrIMSXKE PRIWATNE PRAWO (B:s (NP)QÆDRU^NIK (B/s)E - (NmAJDANIK(B, (Nr(B. (Na(B.,s; (NrQBOKONX(B, )Qã. (No(B.,s)E; (NkI)QÇWSXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ tARASA {EW^ENKAs)E (NnAW^ALXNO(B-(NNAUKOWIJ )QÆNSTITUT PRAWA(B. (NkAFEDRA CIWÆLXNOGO PRAWAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NaLERTA(B,s, 2023)
(Np)QÆDRU^NIK PÆDGOTOWLENO WÆDPOWÆDNO DO PROGRAMI KURSU RIMSXKOGO PRIWATNOGO PRAWA(B. (NwISWÆTL@@TXSQ ZAGALXNÆ POLOVENNQ RIMSXKOGO PRIWATNOGO PRAWA(B, (NCIWÆLXNE SUDO^INSTWO(B, (NW^ENNQ PRO POZOW Æ ZASÆB PRETORSXKOGO ZAHISTU(B, (NOSOBI W RIMSXKOMU PRIWATNOMU PRAWÆ(B, (NSÆMEJNÆ PRAWOWÆDNOSINI(B, (NWOLODÆNNQ Æ RE^OWÆ PRAWA(B, (NDOGOWÆRNÆ Æ NEDOGOWÆRNÆ ZOBOW(B'(NQZANNQ TA SPADKUWANNQ(B. (NDLQ STUDENTÆW(B, (NASPÆRANTÆW Æ WIKLADA^ÆW @RIDI^NIH ZAKLADÆW WI]OÇ OSWÆTI(B, (NA TAKOV NAUKOWIHX Æ PRAKTI^NIH PRACÆWNIKÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NrIMSXKE PRIWATNE PRAWOs