(NuPRAWL)QÆNNQ PERSONALOM (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK (B/s)E - (NbALABANOWA(B, (Nl(B. (Nw(B.,s; (NsARDAK(B, (No(B. (Nw(B.s; (NdONECXKIJ NAC)QÆONALXNIJ UNÆWERSITET EKONOMÆKI Æ TORGÆWLÆ ÆMENÆ mIHAJLA tUGAN(B-(NbARANOWSXKOGOs)E; (N{KOLA MARKETINGOWOGO MENEDVMENTUs ((NkI)QÇW (B:s)E (NcENTR U^BOWO)QÇ LÆTERATURI(B,s)E, 2023)
(Nu NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU ROZKRITO SUTNÆSTX TA ZMÆST UPRAWLÆNNQ PERSONALOM W SISTEMÆ MENEDVMENTU PÆDPRIÃMSTW(B, (NOSOBLIWOSTÆ UPRAWLÆNNQ PERSONALOM QK SOCÆALXNOÇ SISTEMI(B; (NWISWÆTLENO PITANNQ FORMUWANNQ KOLEKTIWU PÆDPRIÃMSTWA Æ SOCÆALXNOGO ROZWITKU KOLEKTIWU(B; (NNAWEDENO HARAKTERISTIKU DÆQLXNOSTÆ SLUVB PERSONALU W SU^ASNIH UMOWAH(B; (NROZGLQNUTO SUTNÆSTX(B, (NWIDI TA OSNOWNÆ NAPRQMKI KADROWOÇ POLÆTIKI PÆDPRIÃMSTWA(B. (NoSOBLIWU UWAGU PRIDÆLENO TAKIM NAJBÆLX[ WAVLIWIM ASPEKTAM UPRAWLÆNNQ PERSONALOM PÆDPRIÃMSTWA(B, (NQK(B: (NKADROWE PLANUWANNQ(B, (NORGANÆZACÆQ NABORU Æ WÆDBORU KADRÆW(B, (NOCÆNKA Æ ATESTACÆQ PERSONALU(B, (NUPRAWLÆNNQ PROCESOM ROZWITKU Æ RUHOM PERSONALU(B, (NUPRAWLÆNNQ PROCESOM WIWÆLXNENNQ PERSONALU(B, (NSOCÆALXNE PARTNERSTWO U PÆDPRIÃMSTWÆ(B, (NOCÆNKA EFEKTIWNOSTÆ UPRAWLÆNNQ PERSONALOM(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NuPRAWL)QÆNNQ PERSONALOMs)E; (NmENEDVMENTs; (NMENEDVMENT P)QÆDPRIÃMSTWs)E; (NFORMUWANNQ KOLEKTIWU P)QÆDPRIÃMSTWAs)E; (NSOC)QÆALXNIJ ROZWITOK KOLEKTIWUs)E; (NZGURTOWAN)QÆSTX KOLEKTIWUs)E; (NKADROWA POL)QÆTIKA PÆDPRIÃMSTWAs)E; (NSLUVBI PERSONALUs; (NKADROWE PLANUWANNQs; (NP)QÆDBÆR PERSONALUs)E; (NATESTAC)QÆQ PERSONALUs)E; (NSOC)QÆALXNE PARTNERSTWOs)E; (NEFEKTIWN)QÆSTX UPRAWLÆNNQ PERSONALOMs)E