(Nm)QÆVNARODNE PRAWO (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK DLQ PÆDGOTOWKI DO ÆSPITÆW (B/s)E - (NtETAR^UK(B, )Qæ. (Nw(B.,s)E; (NdQK)QÆW(B, (Nt(B. ã.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NcENTR U^BOWO)QÇ LÆTERATURI(B,s)E, 2022)
(NsTRUKTURA POS)QÆBNIKA POBUDOWANA NA NAJBÆLX[ OPTIMALXNOMU TA LEGKOMU PODANNÆ MATERÆALU STUDENTAM (B- (NU ZAPITANNQH Æ WÆDPOWÆDQH(B, (NPRI CXOMU WÆDPOWÆDX NA PITANNQ WIKLADENA TA ROZKRITA ^ÆTKO(B, (NSTISLO TA ZROZUMÆLO(B. (NpOSÆBNIK ROZRAHOWANIJ NA STUDENTÆW(B, (NSLUHA^ÆW(B, (NASPÆRANTÆW @RIDI^NIH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nm)QÆVNARODNE PRAWOs)E; (NNORMI M)QÆVNARODNOGO PRAWAs)E; (NDVERELA M)QÆVNARODNOGO PRAWAs)E; (NPRINCIPI M)QÆVNARODNOGO PRAWAs)E; (NPRAWONASTUPNICTWOs; (NSANKC)QÆÇs)E; (NM)QÆVNARODNÆ DOGOWORIs)E; (NM)QÆVNARODNÆ ORGANÆZACÆÇs)E; (NPRAWA L@DINIs; (NDIPLOMATI^NE PRAWOs; (NKONSULXSXKE PRAWOs; (NM)QÆVNARODNE MORSXKE PRAWOs)E; (NM)QÆVNARODNE KOSMÆ^NE PRAWOs)E; (NM)QÆVNARODNE POWÆTRQNE PRAWOs)E; (NM)QÆVNARODNE EKOLOGÆ^NE PRAWOs)E; (NWIR)QÆ[ENNQ MÆVNARODNIH SPORÆWs)E