(NpOEZ)QÆQ ZARADI MIRU (B:s)E - UNICEF; The Fifth Summit of First Ladies and Gentelmen ((Nw)QÆNNICQ (B:s)E (Nn)QÆLAN(B-(Nltd(B,s)E, 2025)
"(NpOEZ)QÆQ ZARADI MIRU(B" - (NCE ZBÆRKA WÆR[ÆW(B, (NNAPISANIH UKRAÇNSXKIMI DÆTXMI NA TLÆ WÆJNI W uKRAÇNÆ(B. (NpOETI^NÆ TWORI BULO ZÆBRANO W MEVAH GLOBALXNOÇ ÆNÆCÆATIWI `næsef(B, (NZAPROWADVENOÇ U (B2020 (NROCÆ(B, (N]OB DATI GOLOS DÆTQM(B, (NQKÆ OPINILISQ W ZONAH KONFLÆKTU W RÆZNIH KUTO^KAH SWÆTU(B. (NwÆD PO^ATKU ÆNÆCÆATIWI DÆTI Æ MOLODX uKRAÇNI NADÆSLALI PONAD (B8 (NTISQ^ WÆR[ÆW(B. (Nu CÆJ KNIZÆ ZÆBRANO DEQKÆ Z NIH (B- (NNAJBÆLX[ ZWORU[LIWÆ(B, (NGLIBOKÆ TA ^ESNÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NsU^ASNA UKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E -- (NpOEZ)QÆQs)E