(NbUKOWINA W KONTEKST)QÆ ÃWROPEJSXKIH MÆVNARODNIH WÆDNOSIN (B((NZ DAWNÆH ^ASÆW DO SEREDINI (BXX (NST(B.) =s)E The Bukovyna in the context of European international relations - (NbOTU[ANSXKIJ(B, (Nw(B. (Nm(B.,s; (Nm)QÆNÆSTERSTWO OSWÆTI Æ NAUKI uKRAÇNIs)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ `RÆQ fEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2005)
(Nu MONOGRAF)QÆÇ WISWÆTL@ÃTXSQ MÆSCE bUKOWINI QK ODNÆÃÇ Z ÆSTORI^NIH OBLASTEJ uKRAÇNI W MÆVNARODNIH WÆDNOSINAH ÃWROPEJSXKIH KRAÇN U ^ASI PEREBUWANNQ ÇÇ W SKLADÆ RÆZNIH DERVAW(B, (NZOKREMA kIÇWSXKOÇ rUSÆ(B, (NgALICXKO(B-(NwOLINSXKOÇ DERVAWI(B, (NmOLDAWÆÇ(B, (NaWSTRÆÇ (B((NaWSTRO(B-(NuGOR]INI(B). (NpRIDÆLENA UWAGA ZNA^ENN@ bUKOWINI Æ hOTIN]INI QK OB(B'Ã(NKTA DIPLOMATI^NOÇ Æ ZBROJNOÇ BOROTXBI KRAÇN ANTANTI Æ ~ETWERNOGO SO@ZU W ROKI pER[OÇ SWÆTOWOÇ WÆJNI(B, (NU MÆVWOÃNNIJ PERÆOD(B, (NU ROKI dRUGOÇ SWÆTOWOÇ WÆJNI TA PÆSLQWOÃNNOGO WREGUL@WANNQ(B. (NdLQ NAUKOWCÆW(B, (NFAHÆWCÆW Z MÆVNARODNIH WÆDNOSIN(B, (NWIKLADA^ÆW ÆSTORÆÇ(B, (NSTUDENTÆW(B, (NUSÆH(B, (NHTO CÆKAWITXSQ DANO@ PROBLEMATIKO@ STOSOWNO ZAZNA^ENOGO REGÆONU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQs)E -- (N~ERN)QÆWECXKA OBLASTX (B((NuKRAÇNA(B)s)E -- (NbUKOWINAs -- XX (NST(B.s; (NzOWN)QÆ[NQ POLÆTIKAs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E -- )Qã(NWROPAs)E; (NbUKOWINAs -- )Qæ(NSTORÆQs)E -- (NzOWN)QÆ[NQ POLÆTIKAs)E -- (N~ERN)QÆWECXKA OBLASTX (B((NuKRAÇNA(B)s)E -- 20 (NST(B.s