(NaNTIBUL)QÆNG(B. (NpRAKTI^NÆ ZAWDANNQ (B/s)E - (NbEREGOWSXKA(B, (NlESQ wASIL)QÆWNAs)E; (NdANIL@K(B, (NoKSANA sERG)QÆÇWNAs)E; (NzALESXKA(B, )Qæ(NWANNA æWANÆWNAs)E; (Nl)QÆ]INSXKA(B, æ(NRINA aNATOLÆÇWNAs)E; (NlEGKA(B, (NwALER)QÆQ sERGÆÇWNA(B,s)E; (NoW^AR(B, (NoLEKSANDR oLEGOWI^(B,s; (NsEMEN)QÆW(B, (NgALINA mIKOLAÇWNAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (N{K)QÆLXNIJ SWÆT(B,s)E, 2019)
(Nu ZB)QÆRNIKU PODANO TEORETI^NIJ MATERÆAL(B, (NDÆAGNOSTI^NÆ METODIKI(B, (NTRENÆNGOWÆ J ÆNTERAKTIWNÆ ZANQTTQ(B, (NSEMÆNARI(B, (NWIHOWNÆ GODINI(B, (NSPRQMOWANÆ NA PROFÆLAKTIKU TA WIRÆ[ENNQ PROBLEM BULÆNGU(B, (NAGRESÆÇ TA NASILXSTWA W U^NÆWSXKOMU SEREDOWI]Æ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NdITQ^A PSIHOLOG)QÆQs)E -- (Nd)QÆAGNOSTI^NÆ METODIKIs)E -- (NtREN)QÆNGIs)E; (NBUL)QÆNGs)E; (NFORMI BUL)QÆNGUs)E; (NMETODIKA DOSL)QÆDVENNQ TRIWOVNOSTÆs)E; (NMETODIKA D)QÆAGNOSTIKI AGRESIWNIH REAKCÆJs)E; (NMETODIKA D)QÆAGNOSTIKI WOROVIH REAKCÆJs)E; (NAGRESIWNA POWED)QÆNKAs)E; (ND)QÆAGNOSTIKA EMPATÆÇs)E; (NASERTIWNA POWED)QÆNKAs)E; (NTREN)QÆNGIs)E; )QÆ(NNTERAKTIWNÆ ZANQTTQs)E