(NlATINSXKA MOWA(B. Lingua Latina :s (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NmAKAR(B, )Qæ. (Ns(B.,s)E; (Nl@B)QÆMOWA(B, (No(B. (Nw(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ `RÆQ fEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (N~nu )QÆMENÆ `RÆQ fEDXKOWI^A(B,s)E, 2013)
(Nu DWOMOWNOMU (B((NUKRA)QÇNSXKO(B-(NANGLÆJSXKOMU(B) (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NOMU POSÆBNIKU MÆSTQTXSQ RÆZNOPLANOWÆ TRENUWALXNÆ WPRAWI Z FONETIKI(B, (NMORFOLOGÆÇ TA ELEMENTÆW SINTAKSISU LATINSXKOÇ MOWI(B, (NNAW^ALXNÆ ADAPTOWANÆ J ORIGÆNALXNÆ RE^ENNQ DLQ PEREKLADU Z TWORÆW WÆDOMIH RIMSXKIH PISXMENNIKÆW(B. (NuSÆ ZAWDANNQ SUPROWODVU@TX SLOWNI^KI(B. (NoSNOWI GRAMATIKI LATINSXKOÇ MOWI UKLADENO ZDEBÆLX[OGO U FORMÆ SHEM TA TABLICX(B. (NpOSÆBNIK MÆSTITX TAKOV KRILATÆ LATINSXKÆ WISLOWI Z PEREKLADOM UKRAÇNSXKO@ TA ANGLÆJSXKO@ MOWAMI(B. (NpOSÆBNIK PRIZNA^ENIJ DLQ STUDENTÆW(B-(NFÆLOLOGÆW FAKULXTETU ÆNOZEMNIH MOW(B, (NDLQ GUMANÆTARNIH FAKULXTETÆW Æ [IROKOGO KOLA ZACÆKAWLENIH(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NlATINSXKA MOWAs