(Nl)QÆNÆJNA ALGEBRA(B. (NwEKTORNÆ PROSTORI (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NbEZU]AK(B, (NoKSANA(B,s; (NgAN@[K)QÆN(B, (NoLEKSANDRs)E; (NkI)QÇWSXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ tARASA {EW^ENKAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nwpc kI)QÇWSXKIJ UNÆWERSITET(B,s)E, 2023)
(NrOZGLQNUTO OSNOWI L)QÆNÆJNOÇ ALGEBRI (B((NWEKTORNÆ PROSTORI(B) (NW OB(B'Ã(NKTÆ(B, (NPEREDBA^ENOMU NAW^ALXNIMI PLANAMI MEHANÆKO(B-(NMATEMATI^NOGO FAKULXTETU(B. (NzAPROPONOWANO SISTEMNIJ PÆDHÆD DO NAW^ANNQ MATERÆALU TA NADANO ÆNSTRUMENTI DLQ ROZWITKU ZAWDANX U RÆZNIH SFERAH NAUKOWIH TA PRAKTI^NIH ZASTOSUWANX(B. (NdLQ STUDENTÆW MATEMATI^NIH FAKULXTETÆW ZAKLADÆW WI]OÇ OSWÆTI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nl)QÆNÆJNA ALGEBRAs)E; (NKOORDINATIs; (NP)QÆDPROSTORIs)E; (NFAKTORPROSTORIs; (NL)QÆNÆJNÆ WÆDOBRAVENNQs)E; )QÆ(NNWARÆANTNÆ PÆDPROSTORIs)E; (NWLASN)QÆ ^ISLAs)E; (NL)QÆNÆJNÆ FUNKCÆÇs)E; (NeRM)QÆTOWÆ FUNKCÆÇs)E; (NeWKL)QÆDOWÆ PROSTORIs)E; (NROZKLADIs