(NsOC)QÆALXNA FÆLOSOFÆQ (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK (B/s)E - (NbOJ^ENKO(B, (Nm(B. )Qæ.,s)E; (NkI)QÇWSXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ tARASA {EW^ENKAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nwpc kI)QÇWSXKIJ UNÆWERSITET(B,s)E, 2020)
(NpREDSTAWLENO SOC)QÆALXNU FÆLOSOFÆ@ QK TEORÆ@ SUSPÆLXSTWA J ME TODOLOGÆ@ POWSQKDENNIH PRAKTIK ZDÆJSNENNQ OSOBISTOGO WIBORU SO(B-(NCÆALXNO USPÆ[NOÇ POWEDÆNKI TA KOLEKTIWNOGO DOSQGNENNQ POROZUMÆN NQ W SOCÆALXNÆJ KOMUNÆKACÆÇ(B. (NzOSEREDVENO UWAGU NA KLASI^NIH FÆLO SOFSXKIH TEKSTAH Æ SOCÆALXNIH TEORÆQH(B. (NrOZGLQNUTO SPECIFÆKU(B, (NOSNOW(B-(NNU PROBLEMATIKU TA GOLOWNÆ NAPRQMI FÆLOSOFSXKOGO PÆZNANNQ SUSPÆLX STWA(B. (NwISWÆTLENO OSOBLIWOSTÆ(B, (NPOTENCÆAL TA MEVÆ FÆLOSOFSXKOGO ZA STOSUWANNQ ÆNSTITUCÆJNOGO PÆDHODU W SOCÆALXNOMU PÆZNANNÆ(B. (NdLQ STUDENTÆW FÆLOSOFSXKOGO FAKULXTETU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA FÆLOSOFÆQs)E; (NSOC)QÆALXNÆ TEORÆÇs)E; (NSUSP)QÆLXNE VITTQs)E; (NGLOBAL)QÆZACÆQs)E; (NSOC)QÆALXNÆ SPÆLXNOTIs)E