(NpSIHOLOG)QÆ^NÆ OSNOWI SOCÆALXNOÇ REABÆLÆTACÆÇ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NmAKSIMOWA(B, (Nn(B. (N`(B.,s; (NkI)QÇWSXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ tARASA {EW^ENKAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nwpc kI)QÇWSXKIJ UNÆWERSITET(B,s)E, 2022)
(NnAWEDENO WIZNA^ENNQ SOC)QÆALXNOÇ REABÆLÆTACÆÇ QK SKLADOWOÇ SOCÆALX(B-(NNOÇ ROBOTI(B, (NROZGLQNUTO ÇÇ ETI^NÆ ZASADI(B, Æ(NSTORI^NÆ ASPEKTI TA SU^ASNÆ PÆDHODI(B, (NZAKONOMÆRNOSTÆ(B, (NPRINCIPI(B, (NZAWDANNQ(B, (NMODELÆ(B, (NMETODI J TEHNO(B-(NLOGÆÇ(B. (NwIZNA^ENO OSOBLIWOSTÆ SOCÆALXNOÇ REABÆLÆTACÆÇ WÆDPOWÆDNO DO CÆLXOWIH GRUP KLÆÃNTÆW TA ORGANÆZACÆJNÆ FORMI SOCÆALXNO(B-(NREABÆLÆTA CÆJNIH PRAKTIK(B. (NsFORMULXOWANO ZAPITANNQ DLQ SAMOPEREWÆRKI(B, (NZA(B-(NWDANNQ DLQ SAMOPÆDGOTOWKI(B, (NTWOR^Æ ZAWDANNQ(B. (NdLQ STUDENTÆW(B, (NASPÆRANTÆW Æ FAHÆWCÆW ÆZ SOCÆALXNOÇ REABÆLÆTACÆÇ TA SOCÆALXNOÇ ROBOTI(B, (NSOCÆALXNIH PEDAGOGÆW(B, (NPRAKTI^NIH PSIHOLOGÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA REABÆLÆTACÆQs)E; (NPSIHOLOG)QÆ^NA TRAWMAs)E; (NPSIHOTERAP)QÆQs)E; (NGRUPOWA REAB)QÆLÆTACÆQs)E; (NPOSTRAVDAL)QÆ WÆD NASILLQs)E; (NREAB)QÆLÆTACÆQ ZASUDVENIHs)E