(NpRISQGI )QÆ REÃSTRI kONOTOPSXKOÇ SOTNÆ DRUGOÇ POLOWINI (BXVII - (NSEREDINI (BXVIII (NST(B. /s)E (Nt(B. 1. (NkN(B. 2s - (NtRIGUB(B, (NoLEKSANDR(B,s ((NkI)QÇW (B:s)E (Nkl)Qæo(B,s)E, 2025)
(Nu WIDANN)QÆ WPER[E OPUBLÆKOWANO PRISQVNÆ SPISKI kONOTOPSXKOÇ SOTNÆ nÆVINSXKOGO POLKU DRUGOÇ POLOWINI (BXVII - (NSEREDINI (BXVIII (NST(B. (NdOKUMENTI MÆSTQTX DANÆ PRO SOCÆALXNU STRUKTURU J OSOBISTIJ SKLAD KOZACXKOÇ STAR[INI(B, (NDUHOWENSTWA(B, (NRQDOWIH KOZAKÆW(B, (NMÆ]AN Æ CEHOWIH REMÆSNIKÆW(B, (NA TAKOV SELQN(B-(NPOSPOLITIH CXOGO MÆKROREGÆONU gETXMAN]INI(B. (NkRÆM TOGO(B, (NPODANO POWNIJ TEKST REWÆZÆÇ kONOTOPSXKOÇ SOTNÆ (B1732 (NR(B. Æ (NWÆDOMÆSTX PRO KOZAKÆW SOTNÆ(B, (N]O BULI W POHODÆ (B1737 (NR(B. (NkNIGA ROZRAHOWANA NA ÆSTORIKÆW(B, (NKRAÃZNAWCÆW(B, (NGENEALOGÆW TA WSÆH(B, (NHTO CÆKAWITXSQ ÆSTORÆÃ@ uKRAÇNI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NkONOTOPSXKA SOTNQs -- (NpRISQVN)QÆ SPISKIs)E -- (Nn)QÆVINSXKIJ POLKs)E -- 17-18 (NST(B.s; (NuKRA)QÇNAs)E -- )Qæ(NSTORÆQs)E -- (NgENEOLOG)QÆQs)E -- 17-18 (NST(B.s