(NsUSP)QÆLXNO(B-(NPOLÆTI^NA SOLÆDARNÆSTX W uKRAÇNÆ W UMOWAH WÆJNI (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ NAUK uKRAÇNIs)E )Qæ(NNSTITUT POLÆTI^NIH Æ ETNONACÆONALXNIH DOSLÆDVENX ÆM(B. æ. (Nf(B. (NkURASAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E )Qæ(NpÆeNd ÆM(B. æ. (Nf(B. (NkURASA nan uKRAÇNI(B,s)E, 2024)
(NmONOGRAF)QÆQ MÆSTITX ANALÆZ STANU ÃDNOSTÆ UKRAÇNSXKOGO SUSPÆLXSTWA NA OSNOWÆ KONCEPTUALÆZACÆÇ FENOMENU SOLÆDARNOSTÆ(B, (NU T(B. (N^(B. (NU JOGO SUSPÆLXNO(B-(NPOLÆTI^NOMU PROQWÆ(B. (NrOZGLQNUTO ZNA^ENNQ SUSPÆLXNO(B-(NPOLÆTI^NOÇ SOLÆDARNOSTÆ DLQ NACÆONALXNOÇ STÆJKOSTÆ KRAÇNI(B, (NOCÆNENO ÇÇ RÆWENX W UMOWAH NACÆONALXNIH WIPROBUWANX(B, (NW T(B. (N^(B. (NZALEVNO WÆD ROZWITKU WOÃNNOÇ SITUACÆÇ(B. (NpROANALÆZOWANO ROLX TAKIH FAKTORÆW SOLÆDARIZACÆÇ UKRAÇNCÆW(B, (NQK DÆQLXNÆSTX DERVAWNO(B-(NPOLÆTI^NIH ÆNSTITUTÆW(B, (NNACÆONALXNOÇ ELÆTI(B, (NORGANÆZACÆJ GROMADQNSXKOGO SUSPÆLXSTWA(B, (NNARODNOÇ SAMOORGANÆZACÆÇ(B. (NrOZGLQNUTO ZNA^ENNQ KOLEKTIWNOÇ ÆSTORI^NOÇ PAM(B'(NQTÆ DLQ POLÆTI^NOÇ KONSOLÆDACÆÇ UKRAÇNSXKOGO NASELENNQ(B. (NmONOGRAFÆQ PÆDGOTOWLENA ZA REZULXTATAMI WIKONANNQ NAUKOWODOSLÆDNOÇ ROBOTI (B"(NsUSPÆLXNO(B-(NPOLÆTI^NA SOLÆDARNÆSTX UKRAÇNCÆW W UMOWAH WÆJNI(B" ((NDERVAWNIJ REÃSTRACÆJNIJ NOMER(B: 0124U003403).s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆOLOGÆQs)E