C(NOC)QÆALXNO(B-(NPSIHOLOGÆ^NE ZABEZPE^ENNQ ROZWITKU EKONOMÆ^NOÇ KULXTURI MOLODÆ W PERÆOD PÆSLQWOÃNNOGO WÆDNOWLENNQ KRAÇNI (B:s)E (NMETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ (B/s)E - (NzUB)QÆA[WÆLÆ(B, æ. (Nk(B.,s)E; (NlAWRENKO(B, (No(B. (Nw(B.s; (NmELXNI^UK(B, (Nt(B. )Qæ.s)E; (NlAWRENKO(B, (No(B. (Nw(B.,s; (NsLOBODQNIK(B, (Nn(B. (Nw(B.,s; (NwLASOWA(B, (No(B. )Qæ.,s)E; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E )Qæ(NNSTITUT PSIHOLOGÆÇ ÆMENÆ g(B. (Ns(B. (NkOST@KAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E )Qæ(NNSTITUT PSIHOLOGÆÇ ÆMENÆ g(B. (Ns(B. (NkOST@KA napn uKRAÇNI(B,s)E, 2024)
(NmETODI^N)QÆ SPRIQ@TX USWÆDOMLENN@ OSOBISTÆST@ SWOÇH MOVLIWOSTEJ(B, (NZDÆBNOSTEJ(B, (NPOTREB(B, (NBAVANX(B, Æ(NNTERESÆW WÆDNOSNO STÆJKIH HARAKTEROLOGÆ^NIH CÆLEJ(B, (NSPÆWWÆDNESENNQ ÇH Z WIMOGAMI(B, (NQKÆ PRED(B'(NQWLQÃ SOCÆALXNA SITUACÆQ(B, (NNA OSNOWÆ ^OGO ZDÆJSN@ÃTXSQ POSTANOWKA CÆLEJ(B. (Nu ZAPROPONOWANIH TRENÆNGAH PÆDKRESL@ÃTXSQ AKTIWNA ROLX SAMOGO SUB(B'Ã(NKTA DÆQLXNOSTÆ(B. (NzMÆST MATERÆALÆW TRENÆNGÆW PEREDBA^AÃ FORMUWANNQ EKONOMÆ^NOÇ POWEDÆNKI SUB(B'Ã(NKTÆW(B, (NSISTEMI ZNANX(B, (NCÆNNOSTEJ Æ NORM POWEDÆNKI(B, (NMOTIWACÆJ DO EKONOMÆ^NOÇ DÆQLXNOSTÆ(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 120-123s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E -- (NpSIHOLOG)QÆQ ROZWITKUs)E; (NEKONOM)QÆ^NA ÆDENTI^NÆSTXs)E; (NEKONOM)QÆ^NA SAMOSTÆJNÆSTXs)E