(Nd)QÆAGNOSTIKA PROFESÆJNOÇ VITTÃSTÆJKOSTÆ TA PSIHOFÆZÆOLOGÆ^NOÇ STÆJKOSTÆ (B:s)E (NMETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ (B/s)E - (NkOKUN(B, (NoLEG(B,s; (NbONDARENKO(B, (No(B.,s; (NmUZIKA(B, (No(B.,s; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E )Qæ(NNSTITUT PSIHOLOGÆÇ ÆMENÆ g(B. (Ns(B. (NkOST@KAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E )Qæ(NNSTITUT PSIHOLOGÆÇ ÆMENÆ g(B. (Ns(B. (NkOST@KA napn uKRAÇNI(B,s)E, 2024)
(Nu METODI^NIH REKOMENDAC)QÆQH ROZGLQNUTO ZMÆST PONQTX PSIHOFÆZÆOLOGÆ^NOÇ STÆJKOSTÆ TA PROFESÆJNOÇ VITTÃSTÆJKOSTÆ(B, (NPREDSTAWLENO ZAGALXNÆ PÆDHODI DO ÇH WIW^ENNQ(B, (NNAWEDENO APROBOWANIJ W UMOWAH WÆJNI ÆNSTRUMENTARÆJ DLQ DÆAGNOSTIKI CIH NADZWI^AJNO WAVLIWIH DLQ ZBEREVENNQ ZDOROW(B'(NQ TA EFEKTIWNOÇ VITTÃDÆQLXNOSTÆ L@DINI U STRESOWIH UMOWAH ÆNTEGRALXNIH WLASTIWOSTEJ(B. (Nu DODATKU ZAPROPONOWANA GUGL(B-(NFORMA wSEUKRAÇNSXKOGO OPITUWANNQ (B"(NtWOQ VITTÃSTÆJKÆSTX W UMOWAH WÆJNI(B".s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 28-31s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E -- (NoSOBIST)QÆSTXs)E -- (NvITT)QÃSTÆJKÆSTX L@DINIs)E