(NzASOBI PROF)QÆLAKTIKI DEWÆACÆJ ROZWITKU OSOBISTOSTÆ U PERÆOD PÆSLQWOÃNNOGO WÆDNOWLENNQ KRAÇNI (B:s)E (NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NmAKSIMOWA(B, (Nn(B. (N`(B.s; (NgRISX(B, (Na(B. (Nm(B.s; (NpAWL@K(B, (Nm(B. (Nm(B.s; (NmAN)QÆLOW(B, æ. (Nf(B.s)E; (NrQBOWOL(B, (Nt(B. (Na(B.s; (NmAKSIM(B, (No(B. (Nw(B.s; (NsTARKOW(B, (Nd(B. (N`(B.s; (NmAKSIMOWA(B, (Nn(B. (N`(B.,s; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E )Qæ(NNSTITUT PSIHOLOGÆÇ ÆMENÆ g(B. (Ns(B. (NkOST@KAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E )Qæ(NNSTITUT PSIHOLOGÆÇ ÆMENÆ g(B. (Ns(B. (NkOST@KA napn uKRAÇNI(B,s)E, 2024)
(NrOZKRITO ZM)QÆST PSIHOLOGÆ^NIH ^INNIKÆW WINIKNENNQ DEWÆACÆJ W ROZWITKU OSOBISTOSTÆ WNASLÆDOK POSTÆJNOGO STRESU(B, (N]O ZUMOWLENIJ WOÃNNIM STANOM(B. (NwIZNA^ENO [LQHI POPEREDVENNQ WÆDHILENX W OSOBISTÆSNOMU ROZWITKU U PERÆOD PÆSLQWOÃNNOGO WÆDNOWLENNQ KRAÇNI(B. (NrOZROBLENA CÆLÆSNA PROGRAMA NADANNQ PSIHOLOGÆ^NOÇ DOPOMOGI DÆTQM TA DOROSLIM W UMOWAH WÆJNI(B, (N]O PEREDBA^AÃ ZASTOSUWANNQ PEWNOGO ALGORITMU ROBOTI PSIHOLOGA TA ZAHODI Z POPEREDVENNQ WINIKNENNQ DEWÆACÆJ W ROZWITKU OSOBISTOSTÆ(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 76-77s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E -- (Nw)QÆKOWA PSIHOLOGÆQs)E -- (NoSOBIST)QÆSTXs)E; (NDEW)QÆANTNA POWEDÆNKAs)E; (NPROF)QÆLAKTI^NÆ PROGRAMIs)E