(NoSOBLIWOST)QÆ OSOBISTÆSNIH STRATEGÆJ VITTÃDÆQLXNOSTÆ W UMOWAH NEWIZNA^ENOSTÆ SEREDOWI]A (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (N{WALB(B, (N`(B. (Nm(B.s; (NwARAWA(B, (Nl(B. (Nas; (NwERN)QÆK(B, (No(B. (Nl(B.s)E; (NdQ^OK(B, (No(B. (Nm(B.s; (NkIRPENKO(B, (Nt(B. (Nm(B.s; (NpAWLENKO(B, (No(B. (Nw(B.s; (N{WALB(B, (N`(B. (Nm(B.,s; (NwLASOWA(B, (No(B. )Qæ.,s)E; (NpROROK(B, (Nn(B. (Nw(B.,s; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E )Qæ(NNSTITUT PSIHOLOGÆÇ ÆMENÆ g(B. (Ns(B. (NkOST@KAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E )Qæ(NNSTITUT PSIHOLOGÆÇ ÆMENÆ g(B. (Ns(B. (NkOST@KA napn uKRAÇNI(B,s)E, 2024)
(Nu MONOGRAF)QÆÇ WISWÆTL@@TXSQ PITANNQ VITTÃWIH STRATEGÆJ OSOBISTOSTÆ W SITUACÆJNÆJ NEWIZNA^ENOSTÆ NA OSNOWÆ KONCEPTUALXNIH POLOVENX EKOLOGÆ^NOÇ PSIHOLOGÆÇ(B, (NROZROBLENOÇ TEORETI^NOÇ MODELÆ TA OTRIMANOGO EMPÆRI^NOGO MATERÆALU(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NW KÆNCÆ ROZD(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E -- (NoSOBIST)QÆSTXs)E -- (NvITT)QÃDÆQLXNÆSTX OSOBISTOSTÆs)E; (NVITT)QÃWÆ STRATEGÆÇs)E; (NPOWED)QÆNKOWO(B-(NSITUATIWNÆ STRATEGÆÇs)E; (NSTRATEG)QÆ^NE MISLENNQs)E; (NSITUAC)QÆQ NEWZNA^ENOSTÆs)E; (NMODELX TERAPEWTI^NO)QÇ DOPOMOGIs)E; (NVITT)QÃWÆ PERSPEKTIWIs)E; (NPROGNOZUWANNQs; (NEKOLOG)QÆ^NE MISLENNQs)E