(NfUNKC)QÆONUWANNQ TWOR^OGO MISLENNQ W UMOWAH ÆNFORMACÆJNOÇ NEWIZNA^ENOSTÆ (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NmOLQKO(B, (NwALENTIN oLEKS)QÆJOWI^s)E; (Nb)QÆLA(B, æ(NRINA mIKOLAÇWNAs)E; (NwAGANOWA(B, (NnATAL)QÆQ aRKADÆÇWNAs)E; (NgULXKO(B, (N`L)QÆQ aNATOLÆÇWNAs)E; (NzAWGORODNQ(B, (NoLENA wASIL)QÆWNAs)E; (NlATI[(B, (NnATAL)QÆQ mIHAJLÆWNAs)E; (NtRETQK(B, (NtETQNA mIKOLA)QÇWNAs)E; (N{EPELXOWA(B, (NmAR)QÆQ wOLODIMIRÆWNAs)E; (NmOLQKO(B, (Nw(B. (No(B.,s; (NkOKUN(B, (No(B.(Nm(B.,s; (NkIRI^ENKO(B, (Nw(B. (Nw(B.,s; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E )Qæ(NNSTITUT PSIHOLOGÆÇ ÆMENÆ g(B. (Ns(B. (NkOST@KAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E )Qæ(NNSTITUT PSIHOLOGÆÇ ÆMENÆ g(B. (Ns(B. (NkOST@KA napn uKRAÇNI(B,s)E, 2024)
(Nw MONOGRAF)QÆÇ PODANO REZULXTATI OSTANNÆH DOSLÆDVENX Z PROBLEM FUNKCÆONUWANNQ TWOR^OGO MISLENNQ ZA UMOW ÆNFORMACÆJNOÇ NEWIZNA^ENOSTÆ U DO[KÆLXNIKÆW(B, (NMOLOD[IH [KOLQRÆW(B, (NSTAR[OKLASNIKÆW(B, (NFUNKCÆONUWANNQ OBRAZOTWOR^OGO MISLENNQ SUB(B'Ã(NKTA W KRIZOWIH SITUACÆQH(B, (NMISLENNÃWIH STRATEGÆJ STUDENTÆW U KONSTRU@WANNÆ POZITIWNOGO OBRAZU SWÆTU(B, (NOSOBLIWOSTEJ ROZUMÆNNQ STUDENTAMI NEWIZNA^ENIH SITUACÆJ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E -- (NoSOBIST)QÆSTXs)E -- (NtWOR^E MISLENNQs; (NKOGN)QÆTIWNÆ STRATEGÆÇs)E; (NMORALXNA KULXTURAs; (NPAN)QÆKAs)E; (NTWOR^E ANALOG)QÆZUWANNQs)E; (ND)QÆTI DO[KÆLXNOGO WÆKUs)E; (ND)QÆTI MOLOD[OGO [KÆLXNOGO WÆKUs)E; (NTREN)QÆNG karuss)E; (NPOZITIWNIJ OBRAZ SW)QÆTUs)E; (NKOGN)QÆTIWNO(B-(NMISLENNÃWÆ ZASADI ]ASTQs)E; (NOBRAZOTWOR^E MISLENNQs