(NsU^ASNA UKRA)QÇNSXKA MOLODX(B: (NREGÆONALXNÆ OSOBLIWOSTÆ ÆDENTIFÆKACÆÇ (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NoSTAPENKO(B, )Qæ.s)E; (NvADAN(B, )Qæ.s)E; (NsKNAR(B, (No(B.s; (NpOZNQK(B, (Ns(B.s; (NoSTAPENKO(B, )Qæ.,s)E; (NkOWALENKO(B, (Na(B. (Nb(B.,s; (NkOKUN(B, (No(B. (Nm(B.,s; (NkOROBKA(B, (Nl(B. (Nm(B.,s; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E )Qæ(NNSTITUT SOCÆALXNOÇ TA POLÆTI^NOÇ PSIHOLOGÆÇs)E ((NkROPIWNICXKIJ (B:s )Qæ(NMEKS(B-(Nltd(B,s)E, 2024)
(NpREDSTAWLENO REZULXTATI DOSL)QÆDVENNQ NACÆONALXNOÇ(B, (NPOLÆTI^NOÇ(B, (NKULXTURNOÇ(B, (NEKONOMÆ^NOÇ ÆDENTIFÆKACÆÇ U^NÆWSXKOÇ TA STUDENTSXKOÇ MOLODÆ uKRAÇNI W REGÆONALXNOMU WIMÆRÆ(B. (NwIQWLENO OSOBLIWOSTÆ PROÃKTUWANNQ MOLODD@ WLASNOGO MAJBUTNXOGO Æ MAJBUTNXOGO uKRAÇNI(B. (NwIZNA^ENO WÆDMÆNNOSTÆ BAZOWIH SMISLÆW(B, (NCÆNNOSTEJ Æ CÆLEJ(B, (NA TAKOV EMOCÆJNOÇ DETERMÆNACÆÇ POLÆTI^NOÇ ÆDENTIFÆKACÆÇ MOLODIH L@DEJ ZALEVNO WÆD REGÆONU PROVIWANNQ(B. (NwIOKREMLENO OSNOWNÆ ^INNIKI(B, (NQKÆ ZUMOWL@@TX REGÆONALXNÆ OSOBLIWOSTÆ KULXTURNOÇ ÆDENTIFÆKACÆÇ MOLODÆ(B. (Nz(B'(NQSOWANO CÆNNÆSNÆ SKLADNIKI EKONOMÆ^NOÇ ÆDENTIFÆKACÆÇ UKRAÇNSXKOÇ MOLODÆ(B. (NoKRESLENO OSNOWNÆ ZAGROZI DLQ POLÆTI^NOÇ(B, (NREGÆONALXNOÇ TA NACÆONALXNOÇ ÆDENTIFÆKACÆÇ MOLODÆ W POWOÃNNIJ PERÆOD(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NW KÆNCÆ ROZD(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E -- (Nw)QÆKOWA PSIHOLOGÆQs)E -- )Qæ(NDENTIFÆKACÆQ MOLODÆs)E; (NNAC)QÆONALXNA ÆDENTIFÆKACÆQs)E; (NOBRAZ MAJBUTNXOGOs; (NPOL)QÆTI^NA NACÆQs)E; (NPOL)QÆTI^NA ÆDENTIFÆKACÆQs)E; (NKULXTURNA )QÆDENTIFÆKACÆQs)E; (NEKONOM)QÆ^NA ÆDENTI^NÆSTXs)E