)Qæ(NNDIWÆDUALÆZACÆQ NAW^ANNQ W UMOWAH ZMÆ[ANOÇ FORMI ORGANÆZACÆÇ OSWÆTNXOGO PROCESU U PO^ATKOWÆJ [KOLÆ (B:s)E (NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (N{ELESTOWA(B, (Nl(B. (Nw(B.,s; (NbARANOWSXKA(B, (No(B. (Nw(B.s; (NmALIH)QÆN(B, (No(B. (Nw(B.,s)E; (NoNOPR)QÆÃNKO(B, (No(B. (Nw(B.,s)E; (NmIRON^UK(B, (Nn(B. (Nm(B.,s; (NkRASOWSXKA(B, (No(B. (No(B.,s; (NdOWBI[(B, (Ns(B. )Qæ.,s)E; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E )Qæ(NNSTITUT PEDAGOGÆKIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NoSW)QÆTA(B,s)E, 2024)
(Nu METODI^NOMU POS)QÆBNIKU WISWÆTLENO AKTUALXNÆ PITANNQ ÆNDIWÆDUALÆZACÆÇ NAW^ANNQ U PO^ATKOWÆJ [KOLÆ(B. (NpRIDÆLENO UWAGU PITANNQM ORGANÆZACÆÇ NAW^ALXNOGO PROCESU W PO^ATKOWÆJ [KOLÆ ZA UMOW ZMÆ[ANOGO NAW^ANNQ J UPROWADVENNQ CÆÃÇ FORMI NAW^ANNQ W PEDAGOGÆ^NU PRAKTIKU(B. (NtEKST POSÆBNIKA MÆSTITX MATERÆALI ]ODO PEDAGOGÆ^NOGO DÆAGNOSTUWANNQ ÆNDIWÆDUALXNIH OSOBLIWOSTEJ MOLOD[IH [KOLQRÆW(B. (NcEJ POSÆBNIK MOVE BUTI KORISNIM DLQ W^ITELÆW PO^ATKOWOÇ [KOLI(B, (NMETODISTÆW(B, (NNAUKOWCÆW(B, (NWIKLADA^ÆW ZAKLADÆW WI]OÇ OSWÆTI(B, (NWIKLADA^ÆW Æ SLUHA^ÆW ZAKLADÆW PÆSLQDIPLOMNOÇ PEDAGOGÆ^NOÇ OSWÆTI(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NW KÆNCÆ ROZD(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NpO^ATKOWA [KOLAs -- )Qæ(NNDIWÆDUALXNE NAW^ANNQs)E; (NWZA)QÃMODÆQ W^ITELQ Æ U^NQs)E; (NPLANUWANNQ NAW^ANNQs; )Qæ(Nkt W OSWÆTÆs)E; (NNAW^ALXNIJ KONTENTs; (NOC)QÆN@WANNQ REZULXTATÆW NAW^ANNQs)E; (NPEDAGOG)QÆ^NE DÆAGNOSTUWANNQs)E; (NPRAWOW)QÆ PITANNQs)E; (NPRO)QÃKTUWANNQs)E; (N^ITACXKA KOMPETENTN)QÆSTXs)E