(NmEHAN)QÆZMI REALÆZACÆÇ DERVAWNO(B-(NGROMADSXKOGO UPRAWLÆNNQ ZAKLADAMI OSWÆTI W UMOWAH SAMOWRQDUWANNQ (B:s)E (NPRAKTI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NkAL)QÆNÆNA(B, (Nl(B. (Nm(B.s)E; (NkAL)QÆNÆNA(B, (Ng(B. (Nm(B.s)E; (Nl)QÆSOWA(B, (Nn(B. æ.s)E; (NmOSQKOWA(B, )Qæ. (N`(B.s)E; (Nn)QÆDZÆÃWA(B, (Nw(B. (Na(B.s)E; (NkAL)QÆNÆNA(B, (Nl(B. (Nm(B.,s)E; (NpARA]ENKO(B, (Nl(B. )Qæ.,s)E; (NlUCENKO(B, (Ng(B. (Nw(B.,s; (NlOK[INA(B, (No(B. )Qæ.,s)E; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E )Qæ(NNSTITUT PEDAGOGÆKIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NoSW)QÆTA(B,s)E, 2024)
(Nu PRAKTI^NOMU POS)QÆBNIKU WISWÆTLENO SUTNÆSTX Æ SPECIFÆKU DERVAWNO(B-(NGROMADSXKOGO UPRAWLÆNNQ ZAKLADAMI OSWÆTI NA ZASADAH PARTNERSXKOÇ WZAÃMODÆÇ U BÆNARNÆJ SISTEMI Z MEHANÆZMAMI UPRAWLÆNNQ(B. (NpOSÆBNIK MOVE BUTI WIKORISTANIJ U PRAKTI^NÆJ DÆQLXNOSTÆ KERÆWNIKÆW ZAKLADÆW OSWÆTI(B, (NKERÆWNIKÆW ZAKLADÆW OSWÆTI PÆD ^AS NAW^ANNQ W MAGÆSTRATURÆ ZA SPECÆALXNÆST@ (B"(NuPRAWLÆNNQ NAW^ALXNIM ZAKLADOM(B".s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 103-119s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NmENEDVMENT W OSW)QÆTÆs)E; (NTERM)QÆNOSISTEMAs)E; (NL@DINOCENTRISTSXK)QÆ ZASADIs)E; (NSAMOWRQDUWANNQs