)Qæ(NNNOWACÆÇ U PSIHOLOGO(B-(NPEDAGOGÆ^NÆJ PÆDGOTOWCÆ MAJBUTNÆH U^ITELÆW U ZAKLADAH FAHOWOÇ PEREDWI]OÇ Æ WI]OÇ OSWÆTI (B:s)E (NSLOWNIK (B/s - (NwOWK(B, (NmIROSLAWA pETR)QÆWNAs)E; (Nf)QÆLÆP^UK(B, (NnATALÆQ oLEKSANDRÆWNAs)E; (NsOTSXKA(B, (NgALINA )QæWANÆWNAs)E; (NsEMENOG(B, (NoLENA mIKOLA)QÇWNAs)E; (NsOLOMAHA(B, (NsW)QÆTLANA oLEKSANDRÆWNAs)E; (NhOMI^(B, (Nl(B. (No(B.,s; (Nc@NQK(B, (No(B. (Np(B.,s; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E )Qæ(NNSTITUT PEDAGOGÆ^NOÇ OSWÆTI Æ OSWÆTI DOROSLIH ÆMENÆ æWANA zQZ@NAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NtALKOM(B,s, 2025)
(Nu SLOWNIKU PREDSTAWLENO DEF)QÆNÆCÆÇ PONQTX(B, (N]O STANOWLQTX TERMÆNOLOGÆ^NE POLE PROBLEMI ÆNNOWACÆJ U ZMÆSTÆ PSIHOLOGO(B-(NPEDAGOGÆ^NOÇ PÆDGOTOWKI MAJBUTNÆH PEDAGOGÆW NA KOMPETENTNÆSNIH ZASADAH Z URAHUWANNQM POLOVENX pROFESÆJNIH STANDARTÆW WIKLADA^A(B, (NW^ITELQ(B. (NlEKSIKOGRAFÆ^NA ROBOTA AWTORÆW BULA SPRQMOWANA NA WIZNA^ENNQ SUTNÆSNIH HARAKTERISTIK PONQTX Z URAHUWANNQM SU^ASNIH ZAKONODAW^O(B-(NNORMATIWNIH DOKUMENTÆW U SFERÆ NEPERERWNOÇ PEDAGOGÆ^NOÇ OSWÆTI(B, (NDOSLÆDVENX NAUKOWCÆW Z PSIHOLOGO(B-(NPEDAGOGÆ^NOÇ PÆDGOTOWKI MAJBUTNÆH PEDAGOGÆW NA RÆZNIH OSWÆTNÆH RÆWNQH U ZAKLADAH FAHOWOÇ PEREDWI]OÇ Æ WI]OÇ PEDAGOGÆ^NOÇ OSWÆTI(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 178-189s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NpEDAGOG)QÆKA WI]OÇ OSWÆTIs)E -- )Qæ(NNNOWACÆJNÆ TEHNOLOGÆÇs)E