(NpSIHOLOG)QÆ^NIJ SUPROWÆD OSOBISTOSTÆ W UMOWAH WÆJNI (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NkUZ)QÆKOWA(B, (Ns(B.s)E; (NzLIWKOW(B, (Nw(B.s; (NlUKOMSXKA(B, (Ns(B.s; (N}ERBAK(B, (Nt(B.s; (NkOTUH(B, (No(B.s; (NdANIL@K(B, )Qæ. (Nw(B.,s)E; (NkARAMU[KA(B, (Nl(B. (Nm(B.,s; (NpANOK(B, (Nw(B. (Ng(B.,s ((NkI)QÇW (B; (NnÆVIN (B:s)E (Npp lISENKO m(B. (Nm(B.,s, 2024)
(NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK PRISWQ^ENO ANALÆZU OSOBLIWOSTEJ PSIHOLOGÆ^NOÇ DÆAGNOSTIKI TA PSIHOLOGÆ^NOGO SUPROWODU OSOBISTOSTÆ PÆD ^AS WÆJNI(B. (NoHARAKTERIZOWANO TEORETI^NÆ ZASADI WIW^ENNQ PSIHOLOGÆÇ OSOBISTOSTÆ W UMOWAH WÆJNI(B, (NWISWÆTLENO PONQTTQ STRESU TA PSIHOLOGÆ^NIH KRIZ(B; (NOKRESLENO TIPOLOGÆ@ NASLÆDKÆW WPLIWU WÆJNI NA PSIHOLOGÆ^NIJ STAN OSOBISTOSTÆ(B, (NA TAKOV WIZNA^ENO RESURSI OSOBISTOSTÆ W UMOWAH EKSTREMALXNIH SITUACÆJ(B; (NPODANO ZASOBI PSIHODÆAGNOSTIKI U PRAKTICÆ KRIZOWOGO PSIHOLOGA(B, (NZOKREMA PSIHOLOGA(B, (NQKIJ PRAC@Ã Z PALÆATIWNIMI KLÆÃNTAMI(B, (NU TOMU ^ISLÆ J WÆJSXKOWIMI(B, (NQKÆ ZAZNALI SERJOZNIH PORANENX(B; (NWIZNA^ENO WAVLIWU ROLX SOCÆALXNOÇ PÆDTRIMKI TA [LQHI ÇÇ AKTUALÆZACÆÇ U KRIZOWIH SITUACÆQH(B, (NOKRESLENO NAPRQMKI PSIHOLOGÆ^NOÇ DOPOMOGI PRI PEREVIWANNÆ GORQ TA WTRATI(B, (NPROANALÆZOWANO ZASOBI PSIHOLOGÆ^NOÇ PÆDTRIMKI W PALÆATIWNÆJ DOPOMOZÆ(B, (NOHARAKTERIZOWANO MOVLIWOSTÆ WIKORISTANNQ TA NAPISANNQ SOCÆALXNIH ÆSTORÆJ U KONTEKSTÆ PSIHOLOGÆ^NOÇ DOPOMOGI DÆTQM(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 241-255s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E -- (NoSOBIST)QÆSTXs)E -- (NpRIKLADANA PSIHOLOG)QÆQs)E; (NSTRESs; (NPSIHOLOG)QÆ^NÆ KRIZIs)E; (NPSIHOD)QÆAGNOSTIKAs)E; (NM)QÆLÆTARNA ÆDENTI^NÆSTXs)E; (NSOC)QÆALXNA PÆDTRIMKAs)E; (NGOREs; (NWTRATAs; (NPAL)QÆATIWNA DOPOMOGAs)E; (NRELAKSAC)QÆQs)E