(NzAGALXNA PSIHOLOG)QÆQ (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK(B.s)E (Nt(B. 2 /s - (NmAKSIMENKO(B, (Ns(B. (Nd(B.,s; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E )Qæ(NNSTITUT PSIHOLOGÆÇ ÆMENÆ g(B. (Ns(B. (NkOST@KAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nl@DMILA(B,s, 2025)
(NcEJ P)QÆDRU^NIK ZNAJOMITX ÆZ BAZOWIMI ASPEKTAMI NORMATIWNOGO KURSU ZAGALXNOÇ PSIHOLOGÆÇ(B. (Nu NXOMU WISWÆTL@@TXSQ ZAGALXNÆ PITANNQ PSIHOLOGÆÇ(B, (NANALÆZU@TXSQ ZAKONOMÆRNOSTÆ PSIHÆ^NIH PROCESÆW TA DÆQLXNOSTÆ(B, (NA TAKOV DOSLÆDVU@TXSQ EMOCÆJNO(B-(NWOLXOWA SFERA OSOBISTOSTÆ J ÇÇ ÆNDIWÆDUALXNÆ OSOBLIWOSTÆ(B. (NuWAGA PRIDÆLQÃTXSQ TAKOV PSIHOLOGÆÇ OSOBISTOSTÆ(B, (NKOLEKTIWU TA WZAÃMODÆÇ U SPÆLKUWANNÆ(B. (NoSOBLIWIJ AKCENT ZROBLENO NA PSIHOLOGÆÇ L@DSXKOÇ DÆQLXNOSTÆ(B, (NMETODAH ÇÇ REALÆZACÆÇ(B, Æ(NNNOWACÆJNIH TEHNOLOGÆQH Æ MEHANÆZMAH TWOR^OSTÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E -- (NzAGALXNA PSIHOLOG)QÆQs)E; (NW)QÆD^UTTQs)E; (NSPRIJMANNQs; (NMISLENNQs; (NPAM(B'(NQTXs; (NUWAGAs; (NEMOC)QÆÇ Æ PO^UTTQs)E; (NUQWAs; (NWOLQs; (NTEMPERAMENTs; (NZD)QÆBNOSTÆs)E; (NHARAKTERs; (NPSIHOMOTORIKAs; (NTWOR^)QÆSTXs)E