(NpSIHOLOG)QÆ^NIJ SUPROWÆD WÆDNOWLENNQ OSWÆTNXOGO PROCESU W ZAKLADÆ ZAGALXNOÇ SEREDNXOÇ OSWÆTI (B((NZ DOSWÆDU ROBOTI(B) :s)E (NPRAKTI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NpANOK(B, (Nw(B. (Ng(B.s; (NrIBALKA(B, (Nw(B. (Nw(B.s; (N{ANDRUK(B, (Ns(B. (Nk(B.s; (NtKA^UK(B, )Qæ. æ.s)E; (NrOMANOWSXKA(B, (Nd(B. (Nd(B.s; (NpREDKO(B, (Nw(B. (Nw(B.s; (NsAWRASOW(B, (Nm(B. (Nw(B.s; (NmARUHINA(B, )Qæ. (Nw(B.s)E; (NgORLENKO(B, (Nw(B. (Nm(B.s; (NpANOK(B, (Nw(B. (Ng(B.,s; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E (NuKRA)QÇNSXKIJ NAUKOWO(B-(NMETODI^NIJ CENTR PRAKTI^NOÇ PSIHOLOGÆÇ Æ SOCÆALXNOÇ ROBOTIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nunmc PRAKTI^NO)QÇ PSIHOLOGÆÇ Æ SOCÆALXNOÇ ROBOTI(B,s)E, 2024)
(Nu POS)QÆBNIKU WMÆ]ENO METODIKI Æ TEHNOLOGÆÇ NADANNQ PSIHOLOGÆ^NOÇ Æ SOCÆALXNO(B-(NPEDAGOGÆ^NOÇ PÆDTRIMKI RÆZNIM KATEGORÆQM U^ASNIKÆW OSWÆTNXOGO PROCESU(B, (NQKÆ POSTRAVDALI WNASLÆDOK WOÃNNIH DÆJ(B. (NpOSÆBNIK MÆSTITX TAKOV MATERÆALI Z DOSWÆDU ROBOTI PRACÆWNIKÆW PSIHOLOGÆ^NOÇ SLUVBI Z OZNA^ENOGO NAPRQMU ROBOTI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E -- (NoSW)QÆTNÆJ PROCESs)E -- (NzAGALXNA SEREDNQ OSW)QÆTAs)E; (NSOC)QÆALXNO(B-(NPSIHOLOGÆ^NA REABÆLÆTACÆQs)E; (NGRUPI PSIHOLOG)QÆ^NOÇ PÆDTRIMKIs)E; (NPODOLANNQ TRAWM)QÆWNIH PEREVIWANXs)E; (NPSIH)QÆ^NE ZDOROW(B'(NQs)E; (NAKADEM)QÆ^NA USPÆ[NÆSTXs)E