(NrOZWITOK L)QÆDERSXKOGO POTENCÆALU VÆNOK W AKADEMÆ^NOMU SEREDOWI]Æ(B: (NMÆVNARODNIJ DOSWÆD DLQ POTREB ROZBUDOWI uKRAÇNI (B=s)E Development of women's leadership potential in the academic environment: International experience for Ukraine's development needs - (Nn)QÆKOLAÃNKO(B, (Ns(B. (Nm(B.,s)E; (NsAWICXKA(B, )Qæ. (Nm(B.,s)E; (NhAR^ENKO(B, (Ns(B. (Nw(B.,s; (NkULXTENKO(B, (Nw(B. (Np(B.,s; (NrEKOMENDOWANO DO DRUKU W^ENO@ RADO@ GUMAN)QÆTARNO(B-(NPEDAGOGÆ^NOGO FAKULXTETU nACÆONALXNOGO UNÆWERSITETU BÆORESURSÆW Æ PRIRODOKORISTUWANNQ uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW(B,s)E, 2024)
(NzB)QÆRNIK UKLADENO ZA MATERÆALAMI MÆVNARODNOÇ NAUKOWO(B-(NPRAKTI^NOÇ KONFERENCÆÇ(B, (NW RAMKAH QKOÇ WÆDBULISQ DISKUSÆÇ W KONTEKSTÆ RETROSPEKTIWNOGO TA PERSPEKTIWNOGO POGLQDU NA FENOMEN VÆNO^OGO LÆDERSTWA W AKADEMÆ^NOMU SEREDOWI]Æ(B. (NbAGATOGRANNÆSTX CÆÃÇ TEMATIKI UMOVLIWL@Ã OSMISLENNQ DANOGO FENOMENU W RÆZNIH KONTEKSTAH(B, (NZOKREMA(B: Æ(NSTORI^NOMU(B, (NFÆLOSOFSXKOMU(B, (NPSIHOLOGO(B-(NPEDAGOGÆ^NOMU TA LÆTERATUROZNAW^OMU(B.s)E
(NpROBLEMA GENDERNIH DOSL)QÆDVENX W ORGANÆZACÆÇ SAMOSTÆJNOÇ ROBOTI STUDENTÆW (B118-120; (NrAHMANÆNA a(B. (Ns(B. æ(NNTEGRACÆQ (BSTEM-(NPÆDHODÆW U PROCES ROZWITKU LÆDERSXKIH QKOSTEJ STUDENT (B121-123; (NsOPÆWNIK æ(B. (Nw(B. (NdETERMÆNANTI LÆDERSTWA U PÆDGOTOWCÆ FAHÆWCÆW ÆZ SOCÆALXNOÇ ROBOTI (B123-124; Suprun D. Lidership and Educational Manegement: Internationalization Practice 124-126; (NsUHOMLIN o(B. (Na(B. (NfORMUWANNQ CIFROWOÇ GRAMOTNOSTÆ U STUDENTÆW (B127-129; (NtWEREZOWSXKA n(B. (Nt(B. (NrOZLADI HAR^OWOÇ POWEDÆNKI U WÆJSXKOWOSLUVBOWCÆW(B: (NSU^ASNIJ PÆDHÆD DO DÆAGNOSTUWANNQ (B129-132; Khrystiuk S. Leadership in the Area of Higher Education: Disadvantages and Prospects 132-133; (N{UMÆLOWA æ(B. (Nf(B. (NlÆDERSTWO Æ PROWÆDNICTWO W REALÆZACÆÇ CÆLEJ STALOGO ROZWITKU (B133-137; (NsEKCÆQ (B5. (NmÆVNARODNIJ DOSWÆD LÆDERSTWA VÆNOK W AKADEMÆ^NOMU SEREDOWI]Æ(B; Zakhutska O. Maria Sk)E±odowska-Curie as a Leader of Equal Rights 138-140; (NkODOLA o(B. (NrOLX M)QÆVNARODNOÇ SPÆWPRACÆ U ROZWITKU VÆNO^OGO LÆDERSTWA W AKADEMÆ^NÆJ SFERÆ (B140-142; (NkRILOWA s(B. (Na(B. (NaKADEMÆ^NA HARIZMA VÆNKI TA LÆDERSTWO (B142-144; (NkUPCOWs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆOLOGÆQs)E -- (NgENDERNA R)QÆWNÆSTXs)E; (NGENDERs; )QÀ(NENDERs)E; gender; )QÀ(NENDERNÆ DOSLÆDVENNQs)E; (NB)QÆBLÆOTEKA Z PITANX ÀENDERNOÇ RÆWNOSTÆs)E