(Nd)QÆAGNOSTIKA PSIHOLOGÆ^NIH ZMÆN U WÆJSXKOWOSLUVBOWCÆW W UMOWAH WÆJNI (B:s)E (NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NkOKUN(B, (NoLEG mATW)QÆJOWI^s)E; (NlOZ)QÆNSXKA(B, (NnATALÆQ sERGÆÇWNAs)E; (Np)QÆ[KO(B, æ(NRINA oLEKSANDRÆWNAs)E; (NoL)QÆJNIK(B, (Nw(B'(NQ^ESLAW oLEKSANDROWI^s)E; (NsTAS@K(B, (Nw(B. (Nw(B.,s; (NnAUKOWO(B-(NDOSL)QÆDNIJ CENTR GUMANÆTARNIH PROBLEM zBROJNIH sIL uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Ntow (S0(B7(Nbc(S1(B,s, 2025)
(Nu METODI^NOMU POS)QÆBNIKU PODANO PSIHODÆAGNOSTI^NÆ METODIKI(B, (NQKÆ DOZWOLQ@TX DÆAGNOSTUWATI BÆLX[ÆSTX PSIHOLOGÆ^NIH ZMÆN(B, (N]O MOVUTX SPOSTERÆGATISQ U WÆJSXKOWOSLUVBOWCÆW W UMOWAH WÆJNI(B. (NpEREWAVNA BÆLX[ÆSTX METODIK MA@TX EKSPRES(B-(NHARAKTER(B. ç(NH ZASTOSUWANNQ DOZWOLQÃ PROWODITI PSIHOLOGÆ^NE DÆAGNOSTUWANNQ W UMOWAH DEFÆCITU ^ASU(B, (NQK PRI ÆNDIWÆDUALXNÆJ(B, (NTAK Æ PRI GRUPOWÆJ FORMÆ ROBOTI(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 158-162s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E -- (NpSIHOD)QÆAGNOSTIKAs)E -- (Nw)QÆJNAs)E; (N[KALA SAMOEFEKTIWNOST)QÆs)E; (NDOSL)QÆDVENNQ WOLXOWOGO SAMOKONTROL@s)E; (NOPITUWALXNIK POSTTRAWMATI^NOGO ZROSTANNQ (B(PTGI-X)s; (N[KALA REZILX)QÃNTNOSTÆs)E; (NOPITUWALXNIK PSIHOLOG)QÆ^NOÇ RESURSNOSTÆ OSOBISTOSTÆs)E; (N[KALA ZADOWOLENOST)QÆ VITTQM (B(SWLS)s)E; (NOPITUWALXNIK SENSU VITTQ (B(MLQ)s; (NOC)QÆNKA RÆWNQ ZADOWOLENOSTÆ QKÆST@ VITTQs)E; (NOPITUWALXNIK PSIHOLOG)QÆ^NOGO BLAGOPOLU^^Q (B(PWB-PTCQ)s)E; (N[KALA PSIHOLOG)QÆ^NOGO BLAGOPOLU^^Qs)E; (NMETODIKA SAMOOC)QÆNKI EMOCÆJNOGO STANUs)E; (N[KALA STRAHU SMERT)QÆs)E; (NMETODIKA D)QÆAGNOSTIKI KOPÆNG(B-(NSTRATEGÆJs)E; (NOPITUWALXNIK STRATEG)QÆJ DOLANNQ STRESOWIH SITUACÆJ (B(SACS)s)E; (NOPITUWALXNIK (BBrief-COPEs; (NG)QÆSSENSXKIJ OPITUWALXNIK SOMATI^NIH SKARGs)E; (N[KALA OC)QÆNKI RÆWNQ TRIWOVNOSTÆs)E; (N[KALA SUB(B')QÃ(NKTIWNOGO DISTRESU (B(SUDS)s)E; (NTEST AGRESIWNOST)QÆs)E; (N[KALA WOROVOST)QÆs)E; (NP)QÆTSBURZXKIJ OPITUWALXNIK QKOSTÆ SNU (B(PSQI)s)E; )QÆ(NNDEKS TQVKOSTÆ ÆNSOMNÆÇ (B(ISI)s)E; (NOPITUWALXNIK DLQ SKRIN)QÆNGU ptsrs)E; (N[KALA DEPRES)QÆÇs)E; (NOPITUWALXNIK WIRAVENOST)QÆ PSIHOPATOLOGÆ^NOÇ SIMPTOMATIKI (B(Scl-90-R)s)E; (NMETODIKA [KALOWANO)QÇ SAMOOCÆNKIs)E; (NOPITUWALXNIK W)QÆJSXKOWO(B-(NPROFESÆJNOÇ VITTÃSTÆJKOSTÆs)E; (NMETODIKA WIZNA^ENNQ GRUP ADIKTIWNOGO RIZIKUs; (N[KALA OC)QÆNKI ÆNTENSIWNOSTÆ BOJOWOGO DOSWÆDUs)E; (NMETODIKA OC)QÆNKI WIRAVENOSTÆ AKTUALXNIH STRAHÆWs)E; (NOPITUWALXNIK ZM)QÆNI POWEDÆNKI PÆSLQ STRESUs)E