(NpSIHOLOG)QÆ^NE OPITUWANNQ (B"(NpOSTTRAWMATI^NE ZROSTANNQ WÆJSXKOWOSLUVBOWCÆW W UMOWAH WÆJNI(B" :s)E (NPREPRINT (B/s - (NkOKUN(B, (No(B. (Nm(B.s; (NoL)QÆJNIK(B, (Nw(B. (No(B.s)E; (Np)QÆ[KO(B, æ. (No(B.s)E; (NlOZ)QÆNSXKA(B, (Nn(B. (Ns(B.s)E; (NsTAS@K(B, (Nw(B. (Nw(B.,s; (NnAUKOWO(B-(NDOSL)QÆDNIJ CENTR GUMANÆTARNIH PROBLEM zBROJNIH sIL uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Ntow (B"7(Nbc(B",s, 2024)
(Nu PREPRINT)QÆ WIKLADENO REZULXTATI DOSLÆDVENNQ OSOBLIWOSTEJ POSTTRAWMATI^NOGO ZROSTANNQ W UMOWAH WÆJNI RÆZNIH GRUP WÆJSXKOWOSLUVBOWCÆW Z DOSWÆDOM U^ASTÆ U BOJOWIH DÆQH(B, (NQKÆ(B: (NPEREBUWA@TX U SKLADÆ BOJOWIH PÆDROZDÆLÆW WÆJSXKOWIH ^ASTIN(B; (NZWÆLXNENÆ Z POLONU (B((NPRIMUSOWOÇ ÆZOLQCÆÇ(B); (NPROHODQTX REABÆLÆTACÆ@(B. (NoTRIMANÆ REZULXTATI DOZWOLILI WIZNA^ITI FAKTORI(B, (N]O SPRIQ@TX ABO PERE[KODVA@TX POSTTRAWMATI^NOMU ZROSTANN@(B, (NQKÆ WARTO WRAHOWUWATI PÆD ^AS ROZROBKI PROGRAM PSIHOLOGÆ^NOÇ PÆDTRIMKI(B, (NWÆDNOWLENNQ TA REABÆLÆTACÆÇ WOÇNÆW(B, (NZMÆCNENNQ ÇHNXOÇ PSIHÆ^NOÇ STÆJKOSTÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E -- (NoSOBIST)QÆSTXs)E -- (NpSIHOLOG)QÆ^NA DOPOMOGAs)E; (ND)QÆAGNOSTI^NIJ ÆNSTRUMENTARÆJs)E; (NOPITUWALXNIK POSTTRAWMATI^NOGO ZROSTANNQs; (NOPITUWALXNIK DLQ SKRIN)QÆNGU ptsrs)E; (NG)QÆSSENSXKIJ OPITUWALXNIK SOMATI^NIH SKARGs)E; (N[KALA REZILX)QÃNTNOSTÆ kONNORA(B-(NdEWÆDSONA(B-10s)E; (N[KALA SAMOEFEKTIWNOST)QÆ r(B. (N{WARCERA TA m(B. ã(NRUSALEMAs)E; (NKOROTKIJ P(B'(NQTIFAKTORNIJ OPITUWALXNIK OSOBISTOST)QÆ (BTIPIs)E