(NsTRATEG)QÆÇ WZAÃMODÆÇ SÆM(B'Ç Æ (N[KOLI U POSTWOÃNNIJ PERÆOD (B:s)E (NMETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ (B/s)E - (NmELXNIK(B, (NaL)QÆNA(B,s)E; (NpETRENKO(B, )Qæ(NRINAs)E; (NkUT)QÆ[ENKO(B, (NwALENTINA(B,s)E; (NpOZNQK(B, (NsW)QÆTLANA(B,s)E; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E )Qæ(NNSTITUT SOCÆALXNOÇ TA POLÆTI^NOÇ PSIHOLOGÆÇs)E ((NkROPIWNICXKIJ (B:s )Qæ(NMEKS(B-(Nltd(B,s)E, 2024)
(NmETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ SPRQMOWANÆ NA WÆDNOWLENNQ WZAÃMODÆÇ MÆV ZAKLADAMI ZAGALXNOÇ SEREDNXOÇ OSWÆTI Æ SÆM(B'(NQMI U^NÆW(B, (NQKU PORU[ILO POWNOMAS[TABNE ROSÆJSXKE WTORGNENNQ(B. (NrEKOMENDACÆÇ ÀRUNTU@TXSQ NA PRINCIPÆ PARITETNOSTÆ SÆM(B'Ç Æ (N[KOLI(B. (NpROPONOWANÆ STRATEGÆÇ TA KOMUNÆKATIWNÆ PRAKTIKI MA@TX ZNAJTI(B, (NNA DUMKU AWTORÆW(B, (NNAJ[IR[E ZASTOSUWANNQ W POSTWOÃNNIJ PERÆOD(B, (NALE ÇH MOVNA EFEKTIWNO WIKORISTOWUWATI Æ SXOGODNÆ (B- (NU MÆRU STWORENNQ OB(B'Ã(NKTIWNIH PEREDUMOW DLQ ÇH REALÆZACÆÇ(B. (NmETODI^NÆ REKOMENDACÆÇ ADRESOWANÆ MENEDVERAM OSWÆTI(B, (N[KÆLXNIM PSIHOLOGAM(B, (NSOCÆALXNIM PEDAGOGAM(B, (NU^ITELQM Æ BATXKAM(B, (NWIKLADA^AM TA STUDENTAM PEDAGOGÆ^NOGO Æ PSIHOLOGÆ^NOGO FAHU ZAKLADÆW WI]OÇ OSWÆTI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NsOC)QÆALXNÆ ZW(B'(NQZKIs)E -- (NkONTAKTI M)QÆV BATXKAMI TA W^ITELQMIs)E; (NKOMUN)QÆKATIWNÆ STRATEGÆÇs)E; (NWIR)QÆ[ENNQ KONFLÆKTÆWs)E; (NEMOC)QÆJNÆ STRATEGÆÇs)E; (NSTRATEG)QÆÇ POBUDOWI DOWÆRIs)E; (NSOC)QÆALXNA PÆDTRIMKAs)E; )QÆ(NGROWÆ STRATEGÆÇs)E; (N[K)QÆLXNIJ ]ODENNIKs)E; (NZWOROTNIJ ZW(B'(NQZOKs