(NdIDAKTIKO(B-(NMETODI^N)QÆ ZASADI KONTROL@ J OCÆN@WANNQ NAW^ALXNIH DOSQGNENX MOLOD[IH [KOLQRÆW (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NoNOPR)QÆÃNKO(B, (No(B. (Nw(B.,s)E; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E )Qæ(NNSTITUT PEDAGOGÆKIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NpEDAGOG)QÆ^NA DUMKA(B,s)E, 2020)
(Nu MONOGRAF)QÆÇ ROZKRITÆ DIDAKTIKO(B-(NMETODI^NÆ ZASADI ZDÆJSNENNQ KONTROL@ J OCÆN@WANNQ NAW^ALXNIH DOSQGNENX MOLOD[IH [KOLQRÆW U KONTEKSTÆ REALÆZACÆÇ NOWÆTNÆH FUNKCÆJ KONTROLXNO(B-(NOCÆN@WALXNOÇ DÆQLXNOSTÆ(B. (NwIZNA^ENIJ ZMÆSTOWIJ DÆAPAZON NAW^ALXNIH DOSQGNENX U^NÆW PO^ATKOWOÇ [KOLI W PROÃKCÆÇ NOWOÇ OSWÆTNXOÇ PARADIGMI(B; (NROZROBLENÆ KRITERÆÇ TA POKAZNIKI WIMÆR@WANNQ NAW^ALXNIH TA OSOBISTÆSNIH DOSQGNENX U^NÆW MOLOD[OGO [KÆLXNOGO WÆKU(B. (NoPISANO METODIKU STWORENNQ ÆNSTRUMENTÆW WIMÆR@WANNQ OSWÆTNÆH REZULXTATÆW NA RÆZNIH ETAPAH PROCESU NAW^ANNQ(B. (NdLQ NAUKOWCÆW(B, (NWIKLADA^ÆW ZAKLADÆW WI]OÇ PEDAGOGÆ^NOÇ OSWÆTI(B, (NU^ITELÆW(B, (NZDOBUWA^ÆW WI]OÇ OSWÆTI(B, (NAWTORÆW PÆDRU^NIKÆW Æ POSÆBNIKÆW DLQ PO^ATKOWOÇ [KOLI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E