(NnOWA UKRA)QÇNSXKA [KOLA(B: (NTEHNOLOGÆ^NA OSWÆTA U PO^ATKOWÆJ [KOL (B:s)E (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (Ng)QÆLXBERG(B, (NtETQNAs)E; (NpAWI^(B, (Nn)QÆNAs)E; (NbU^K)QÆWSXKA(B, (NgALINAs)E; (NgRESXKOWA(B, (NwALENTINAs ((NkI)QÇW (B:s)E (NgENEZA(B,s, 2021)
(NoSNOWNO@ METO@ POS)QÆBNIKA Ã FORMUWANNQ WÆDPOWÆDNIH METODI^NIH KOMPETENCÆJ U^ITELÆW(B-(NPRAKTIKÆW TA MAJBUTNÆH U^ITELÆW PO^ATKOWOÇ [KOLI ]ODO WIKLADANNQ ÆNTEGROWANOGO KURSU (S0(Nq DOSLÆDVU@ SWÆT(S1 (B((NtEHNOLOGÆ^NA OSWÆTNQ GALUZX(B). (NdLQ W^ITELÆW PO^ATKOWOÇ [KOLI(B, (NQKÆ REALÆZU@TX OSWÆTNÆJ ÆNTEGROWANIJ KURS (S0(Nq DOSLÆDVU@ SWÆT(S1(B, (NU^NÆW TA STUDENTÆW PEDAGOGÆ^NIH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW USÆH TIPÆW TA TIH(B, (NHTO CÆKAWITXSQ PITANNQMI METODIKI WIKLADANNQ ÆNTEGROWANOGO KURSU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NpO^ATKOWA [KOLAs