(NnOWA UKRA)QÇNSXKA [KOLA(B: (NORGANÆZACÆQ DISTANCÆJNOGO Æ ZMÆ[ANOGO NAW^ANNQ U PO^ATKOWÆJ [KOLÆ (B:s)E (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NtRIPOLXSXKA(B, (No(B. (No(B.s; (NbL)QÆZNQKOWA(B, (No(B. (Na(B.s)E; (NwOWK(B, (No(B. (Nw(B.s; )Qã(NRMOLENKO(B, (Ns(B. (Nw(B.s)E; (NlEB)QÆDX(B, (No(B. (Ng(B.s)E; (NoBUHOWSXKA(B, (No(B. )Qæ.s)E; (NoW^ARENKO(B, )Qæ. (Nm(B.s)E ((NhARK)QÆW (B:s)E (NrANOK(B,s, 2021)
(Nu POS)QÆBNIKU ZÆBRANIJ DOSWÆD U^ITELÆW(B-(NPRAKTIKÆW PO^ATKOWOÇ [KOLI TA ALGORITMI ROBOTI ]ODO DISTANCÆJNOGO TA ZMÆ[ANOGO NAW^ANNQ(B; (NPROANALÆZOWANÆ SERWÆSI TA DODATKI DLQ ORGANÆZACÆÇ OSWÆTNXOGO PROCESU ONLAJN(B; (NLAJFHAKI NA DOPOMOGU W^ITELQM(B, (NU^NQM TA BATXKAM(B. (NoSOBLIWIJ AKCENT ZROBLENIJ NA MOVLIWOSTQH PLATFORMI (BGoogle Classroom, (NW ELEKTRONNIH MATERIALAH DO POSÆBNIKA MÆSTQTXSQ ÆNSTRUKCÆÇ DLQ POKROKOWOGO OSWOÃNNQ DODATKU TA PRIKLADI UROKÆW(B, (NSTWORENIH NA CÆJ PLATFORMÆ(B. (NpOSÆBNIK MOVE BUTI CÆKAWIM W SISTEMÆ PÆDWI]ENNQ KWALÆFÆKACÆÇ PEDAGOGÆW nu{(B, (NZOKREMA U SAMOOSWÆTÆ TA SAMOROZWITKU PEDAGOGÆW(B. (NdLQ W^ITELÆW PO^ATKOWOÇ [KOLI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NpO^ATKOWA [KOLAs