(NnOWA UKRA)QÇNSXKA [KOLA(B: (NDIDAKTI^NÆ OSNOWI (BSTREAM-(NOSWÆTI W PO^ATKOWÆJ [KOLÆ (B:s)E (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NwAKAR)QÆN(B, (Ns(B. æ.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NsAM)QÆT(B-(NKNIGA(B,s)E, 2021)
(NaWTOR OPISU)QÃ ÆNNOWACÆJNU SISTEMU NAW^ANNQ (BSTREAM (NDLQ W^ITELÆW PO^ATKOWOÇ [KOLI(B. (NwÆD [KÆLXNOÇ OSWÆTI PEREDOWIM GALUZQM EKONOMÆKI SXOGODNÆ POTRÆBNÆ WIPUSKNIKI Z GARNO@ PÆDGOTOWKO@ Z PREDMETÆW PRIRODNI^O(B-(NMATEMATI^NOGO CIKLU(B. (NtOMU WINIKA@TX NOWATORSXKÆ SISTEMI OSWÆTI (B- (NODNA Z NIH (B(STEM) (NSTALA OSOBLIWO POPULQRNO@(B. (NaLE WINIKLA NEOBHÆDNÆSTX U DODATKOWIH STIMULAH(B, (NA TAKOV U WMÆNNÆ BA^ITI KARTINU W CÆLOMU(B, (NZNAHODITI NESTANDARTNÆ RÆ[ENNQ(B. (NcE POKLIKANA DATI SISTEMA (BSTREAM. STREAM - (NCE NAPRQMOK OSWÆTI(B, (NW QKOMU PRIRODNI^Æ NAUKI TA TEHNOLOGÆÇ ÆNTERPRETU@TXSQ ^EREZ ÆNVENERÆ@(B, (NMISTECTWA(B, (NGUMANÆTARNÆ TA SOCÆALXNÆ NAUKI ÆZ ZASTOSUWANNQM MATEMATIKI(B, (N^ITANNQ TA PISXMA(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NpO^ATKOWA [KOLAs