(NnOWA UKRA)QÇNSXKA [KOLA(B: (NDIDAKTI^NÆ OSOBLIWOSTÆ ORGANÆZACÆÇ NAW^ALXNO(B-Æ(NGROWOÇ DÆQLXNOSTÆ U^NÆW (B1-2 (NKLASÆW (B:s)E (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NkOPOSOW(B, (Np(B. (Ng(B.,s ((NhARK)QÆW (B:s)E (NfABULA(B,s, 2021)
(NdERVAWNIJ STANDART PEREDBA^A)QÃ ORGANÆZACÆ@ OSWÆTNXOGO PROCESU ÆZ ZASTOSUWANNQM DÆQLXNÆSNOGO PÆDHODU NA ÆNTEGROWANÆJ OSNOWÆ TA Z PEREWAVANNQM ÆGROWIH METODÆW U PER[OMU CIKLÆ (B(1-2 (NKLASI(B). (NkONCEPCÆQ nOWOÇ UKRAÇNSXKOÇ [KOLI NACÆL@Ã PEDAGOGÆW U ROBOTÆ Z MOLOD[IMI [KOLQRAMI NA TE(B, (N]OB WONI [IROKO ZASTOSOWUWALI METODI WIKLADANNQ(B, (NZASNOWANÆ NA SPÆWPRACÆ (B(Æ(NGRI(B, (NPROÃKTI(B). (NzNA^ENNQ ÆGROWOÇ DÆQLXNOSTÆ W ORGANÆZACÆÇ NAW^ALXNO(B-(NWIHOWNOGO PROCESU Z MOLOD[IMI [KOLQRAMI U PSIHOLOGÆÇ Æ PEDAGOGÆCÆ DOWEDENO QK NA TEORETI^NOMU(B, (NTAK Æ NA PRAKTI^NOMU RÆWNQH(B. (NpROTE METODIKA ORGANÆZACÆÇ NAW^ALXNO(B-Æ(NGROWOÇ DÆQLXNOSTÆ POTREBUÃ ]E BÆLX[OÇ SISTEMATIZACÆÇ Æ WISWÆTLENNQ U ZW(B'(NQZKU Z TIM(B, (N]O CEJ ASPEKT WIJ[OW NA RÆWENX NE LI[E OSOBISTOÇ ÆNÆCÆATIWI NAUKOWCQ ^I W^ITELQ(B, (NA STAW WIMOGO@ NORMATIWNIH DOKUMENTÆW ]ODO ORGANÆZACÆÇ OSWÆTNXOGO PROCESU W PO^ATKOWÆJ [KOLÆ(B. (NnAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POSÆBNIK PRIZNA^ENO DLQ PEDAGOGÆ^NIH PRACÆWNIKÆW ZAKLADÆW ZAGALXNOÇ SEREDNXOÇ OSWÆTI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NpO^ATKOWA [KOLAs