(NnOWA UKRA)QÇNSXKA [KOLA(B: (NPSIHOLOGO(B-(NPEDAGOGÆ^NA PÆDTRIMKA MOLOD[IH [KOLQRÆW ÆZ TRUDNO]AMI W NAW^ANNÆ (B:s)E (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NmAL)QÆNÆNA(B, (Nl(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Ngramota(B,s, 2021)
(Nu POS)QÆBNIKU PODANO KLASIFÆKACÆ@ (S0(NTRUDNO]ÆW U NAW^ANNÆ(S1(B, (NA TAKOV PRAKTI^NIJ MATERÆAL ]ODO [LQHÆW ÇHNXOGO PODOLANNQ MOLOD[IMI [KOLQRAMI(B/(N[KOLQRKAMI(B. (NaKCENT ZROBLENO NA FORMUWANNÆ SAMOSTÆJNOSTÆ U^NÆW TA U^ENICX(B, Ç(NHNXOMU SAMOUSWÆDOMLENNÆ J SAMOROZUMÆNNÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NpO^ATKOWA [KOLAs